Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

MY WAY

***

Snapshot/gatufoto från Kungsgatan, Norrköping i morse. Vrinnevis ögonmottagning ligger alldeles bakom mig. Bilden blev hyfsat skarp trots att kameraögats pupill var förstorad och synen suddig just på det, kameraögat alltså. Smart med AF. 

*

*

***

Inlagt 2022-08-29 21:02 | Läst 1124 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Björn.
Det er lige efter min smag: vidvinkel - omgivelserne (stedet) bliver vist (blænder 8 eller 11 ?) - spændende med manden, som ser efter hunden.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2022-08-30 13:10
Tack Erik, det var mannen som var huvudobjektet, han såg mycket ensam ut där han stod lite åt sidan, men jag ville ha honom i kontrast till till det vanliga livet på gatan. Bländare 5.0 med 1/500s. Med vidvinkeln får jag ganska bra skärpedjup också med lite större bländaröppning, in gengäld kan jag använda kort tid :-)