Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

NU PÅ LÖRDAG - DAGNYFIKA I KORSHEDEN !

***

Ni är alla hjärtligt välkomna på Dagnyfika här i Korsheden nu på lördag! Vi startar runt 11 som vanligt och håller på så länge vi vill. Fem rimligt säkra vet jag - Bengt, Ewa, Lena och Anders samt Torbjörn och så jag då, ser alltså ut som vi åtminstone blir sex. 

Och självklart kan ni komma utan att ni föranmält om lusten faller på. Två och en halv timme från Stockholm/ Gävle, en timme från Västerås och Falun, en halvtimme från Ludvika, Fagersta/ Norberg och Säter!

*

Från Stockholm (och Ludvika/ Fagersta/ Västerås from Söderbärke):         

Sthlm - Västerås (E18), Västerås - Fagersta - Söderbärke (66:an)

In i och rakt genom Söderbärke, ta inte av mot Vad, däremot mot Korsheden 4 km

I Korsheden, håll vänster mot Torrbo, precis innan ni åker ut från Korsheden, sväng ner den lilla vägen till vänster precis efter det "stökiga" huset (vid busshållplats Eldano) 

*

Från Falun/ Säter

Ni kommer ju på vägen som passerar Romme skidbackar och Ulfshyttan (har inte vägnumret) in mot Smedjebacken och någon halvmil före Smedjebacken står det Korsheden 13 km till vänster. Ta den och precis när ni kör in i Korsheden, när ni ser det stökiga huset (precis vid busshållplats Eldano) tar ni den lilla vägen till höger och kör 100 m nerför backen

*

Dom spår mulet just nu så en jacka är väl bra att ha men vi har gott om plats inomhus så det är inget problem även om det blir regn. Jag står för kaffe/te´/glass och jordgubbar (om det finns för dagen) och någon liten kaka, resten får ni ta med var och en!

*

Väldigt välkomna!

***

Inlagt 2016-06-29 13:59 | Läst 1842 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag kommer!

/magnus
Svar från Khalad   2016-06-29 15:56
Roligt Magnus, det glädjer mig!/ Björn T
En utflykt till Korsheda hade varit trevlig och få se hur där ser ut i verkligheten. Har ju sett så många vackra bilder därifrån och även träffa fotofikagänget. Lagomt lång resa för en utflykt också, tyvärr är vi hundvakter i helgen och hunden vill nog hellre ut och springa i skogen än åka bil. Dessutom blir hon så uppspelt och glad då det är mycket nya människor att hälsa på och leka med. Alla gillar inte glada hundar.
Svar från Khalad   2016-06-29 15:56
Det hade varit roligt att se dig här, får bli en annan gång kanske?/ Björn T
Margareta Cortés   2016-06-29 16:03
Hoppas det.
Svar från Khalad   2016-06-29 23:18
Stämmer bra det Anders!/ Björn T

Innehållskategorier