Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SKYMNINGSTUR BJÖRKE-VÅNGA

***

Trots 55 år i Finspång, en väg jag aldrig tidigare åkt , Björke -Vånga, bara en mil eller två hemifrån. Promenad på  liten skogsväg. Sen eftermiddag  och gråmulet.  ISO 2 500 - 10 000, mest i det högre intervallet.

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2020-09-26 20:53 | Läst 607 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ja men alltid kul att upptäcka nya vägar, fina bilder du bjuder på.
Det blev bra, även med 'hög-ISO'!
Hälsn!
Snyggt med hjortarna, fast jag fastnar nog mest för den tredje från slutet med de fina stammarna och trädet i den näst sista
Puffbilden, eller tredje från slutet, ger stämningen förträffligt. Den sista bilden ger lite extra känsla. Hjortarna blir en bonus. En fin eftermiddag/kväll utan tvekan.
Hälsningar Lena
Alla först, väldigt fina bilder. Särskilt den första. Och det får mig också att fundera över det här med den digitala tekniken som medger så dramatiskt höga ISO. För trettio fyrtio år sedan fick man nöja sig med 3200 och det blev grymt kornigt (vilket inte var helt fel men kanske inte alltid gångbart i landskapsfotografi.
Dovhjort? På ön har vi frigångare och de som dväljs i ett vilthägn. Bekymmerslöst men med mindre angenämt avslut i november.
/Gunnar S
Hej Björn - Jag kom också över puffbilden och nummer 1.
Ibland är det en bra idé att gå nya vägar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Fina bilder, speciellt nr 1 som får igång nyfikenheten vart vägen tar vägen och dom raka stammarna..
Så höga iso har jag aldrig testat ens men jag använder ju stativ för det mesta..
Mvh/Gunte..
Mycket härlig skymningsstämning i dessa bilder och kameran klarade det utmärkt. Första bilden visar på en miljö som jag tycker är så fin. Ja, det gör de andra också, men särskilt första! Bra att du behållit bilderna mörka, så det blir skymningsstämning.
Hälsningar, Bjarne
Man upptäcker nästan alltid något nytt, trots att det är på hemmaplan.

Riktigt fin serie Björn :)
Trevliga bilder från en händelserik kvällspromenad vad det verkar. Jag faller mest för den inledande bilden på vägen som svänger runt hörnet och bilden med de fina björkstammarna inrammade av den begynnande höstfärgerna.

Mvh Jörgen