Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SPÅNGEN

***

Jag fick ju lite dåligt samvete där för den där mörka tråkiga bilden jag la in för några timmar sen. Grisgårdar må ju ha sin egen stil men här hade jag ju gjort det mesta mörkt avskalat och nerstängt. Här kommer en solskensbild från Spången i fredags, den första tunna isen hade just börjat lägga sig. Lite vind var det så en smula vågor gav liv åt bilden. Perfekta promenadförhållanen. Ha det sågat och fortsätt hålla avstånd!

*

*

***

Inlagt 2020-12-01 23:00 | Läst 1822 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Här var det vackert och varmt även om vattnet inte har någon badtemperatur..Men något dåligt samvete behövs inte, då skulle jag ha det hela tiden med mina mörka bilder ;)
Mvh/Gunte..
Förra bilden var oroande mörk för att komma från dej och jag tittade en långs stund på den utan att komma fram till annat än just det. Den speglade årstiden. Men dåligt samvete ska man väl inte behöva ha för att man lägger ut det man känner för i bloggen. Dina trogna läsare kan ju bara vänta till nästa inlägg. Lite sånt där promenadväder skulle jag vilja ha idag då jag ska försöka få till en lunchpromenad.
Hälsningar Lena
Vilken härlig bild Jag gillar vackra stammar fin spegling i vatten Fin bild. Hälsningar. Gert
Mjuka fina färger och mjukt vackert ljus, kort sagt en skön bild.
Hälsningar
Stefan