Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

LIVET. OCH TÄBY I HELGEN

***

Annika, yngsta dottern, är ofta och hälsar på. Nu till Pingst undrade hon om vi kunde komma till Täby i stället. Det gjorde vi gärna, en snabb visit, dit på pingstafton, hem på pingstdagen. Som vanligt familjärt och trevligt, inget högtidligt alls, bara mys. Alla vill krama om I förstås, flickorna som är tonåringar brukar inte vara med till Finspång, det finns viktigare saker när man är tonåring. Det är precis som det ska vara och alltså blev det extra många kramar nu.

Allvaret finns med ändå såklart. Det faktum att I bara med svårighet nu kan röra benen en decimeter eller två åt gången liksom en del annat är tecken på att palliativ vård närmar sig. Samtidigt är I fortfarande väldigt närvarandet i nuet, direkta samtal kan kännas nästan som vanligt, det känns bra men gör alla beslut om förändringar svårare. 

Här kommer några bilder från helgen. Hittills har jag ofta bett I om ett leende, nu känner jag för att bilderna ska vara oregisserade, trötthet, tankar och inåtvändhet får finnas om det är så det är för stunden.

*

Just nu är Katarina, äldsta dottern, hemma några dagar. Hon bor i Varberg och det är ungefär dubbelt så långt som till Sthlm. Det glädjer I lika mycket förstås.

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2023-05-29 15:04 | Läst 1137 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Så fint. / Mvh Nina
Svar från Khalad 2023-05-30 21:03
Tack Nina!
<3

Hälsningar Lena :)
Svar från Khalad 2023-05-30 21:03
Tack Lena!🙏
Hej Björn - härliga familjebilder.
Vi känner också väl till det med tonåringarna och deras eget liv. Därför njuter vi extra av när vi kan träffas. Det verkar trots allt som att I också tycker det.
Med många vänliga hälsningar från Erik
Svar från Khalad 2023-05-30 21:04
Tack Erik, vi trivs tillsammans allihop :-)
Fint att tjejerna är hemma när vi kommer på besök, det är ju trots allt tonåringar. Mysiga bilder och bra att ni fortfarande kan åka iväg så här, även om det blir svårare med tiden.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-05-30 21:06
Inte hela tiden, Vilma kom först söndag fm, men det är bra när det är, oavsett hur länge eller kort det är 😍