Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

TACK FREDRIK!

***

Bra råd Fredrik (E), tack! Jag gjorde precis som du sa, skippade fåglarna och åkte in till Ludvika idag med en normal (55/1,8) på kameran. Ett par timmar inne i stan, två fik och en del annat trevligt hann jag avverka. Roligt var det, dessutom gillade jag bilderna som blev. Just nu får det räcka med en, från BK (Bergslagskonditoriet). Jag klev in, beställde en cappucini och en kardemummabulle, och första bilden, den här, såg jag innan jag lämnat kassakön. Espressomaskinen står i ett mörkt hörn, även om ett litet fönster ger visst ljus, perfekt! Gav mersmak, utan tvekan. I morgon åker jag tillbaka till Finspång så mer Ludvika blir det inte just nu, men dags för besök i Norrköping och Linköping blir det nog snart.

*

*

***

Inlagt 2024-03-23 22:30 | Läst 460 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så glädjande att mitt råd föll i god jord, Björn. Det är tacksamt att konstatera. Fint ljus på den unga kvinnan i din bild. Det som hon gör i bilden sker säkert flera gånger per dag men här ser vi att det i rätt ögonblick kan se lite magiskt ut. Ett gatufoto i min bok! Men inne på ett konditori.

Ser fram emot fler bilder där du fångar gatumiljön – med eller utan människor.

Mvh
Fredrik
Fint fångat ögonblick.
Hälsningar Lena
Fint ljus på flickan. Man ser tydligt hur koncentrerad hon är i sitt arbete. Det är ett fint objektiv du har använt här, jag gillar det skarpt. Kan kanske ibland kännas lite långt för att vara en normal. Jag gissar att kaffet smakade bra.
/Torbjörn