Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FOTODISKUSSION OCKSÅ I LUDVIKA CENTRUM

***

Precis som Gunnar Staland igår berättade om i sin blogg i går mötte jag också valarbetare som undrade vad jag fotade. Mitt möte blev dock bara positivt. Jag var inne i Ludvika och visst, så centralt det går dvs i gamla Rahlénshörnan, var valarbetet igång. Och jag var ju inne just för att hitta lite andra motiv än natur så jag fotade. Den här killen kom fram och undrade i vänlig ton vad och varför jag fotade. Jag berättade och han förklarade varför han frågade. Med bla NMR aktiva i Ludvika vill man ha lite koll på varför man får uppmärksamhet av mitt slag, lätt att förstå. Det blev ett trevligt samtal och vi touchade lite lätt politik också.....Jag fick tom ta en bild där han poserade som förgrund. 

*

*

***

Inlagt 2018-08-21 09:47 | Läst 1763 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja, det verkar vara en otrevlig utveckling i Ludvika.
Svar från Khalad 2018-08-21 22:16
Tycker egentligen inte att jag märker av döm särskilt mkt, men visst, nån inverkan har dom säkert. Tycker rent generellt att många människor har en mer negativ inställning till att bli fotograferad idag jmf med tidigare. Att fota vid skolor eller i badhus är ofta inte ärligt alls, tack för kommentar!/ Björn T
Det är otäckt att det blivit så.
Svar från Khalad 2018-08-21 22:17
Det är det, men se min svar till Thomas´kommentar ovan! Tack Christer!/ Björn T
Snygg porträttbild i miljö, som passar finfint i svartvitt. Mycket bra att ni kunde prata med varandra och det är mycket tråkigt att det ska ligga lite misstänksamhet i luften på grund av vissa organisationer. Hoppas de goda krafterna vinner i längden!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Khalad 2018-08-21 22:18
Tack Bjarne, visst är det tråkigt. Men det gäller mkt mer än bar i Ludvika,läs mitt svar till Thomas´kommentar!/ Björn T
Fin bild. Den har den där rätta anspråkslösheten som en dokumentärbild gärna får ha. Kul att du fick ett givande samtal med valarbetaren, en av dessa demokratins fotfolk. Ha det gott.
Svar från Khalad 2018-08-22 23:17
Tack för det Gunnar!/ Björn T