Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

VÅRTECKEN - SÅNGSVAN OCH KANADAGÄSS

***

Visst har jag sett dom på håll ett tag redan men häromdagen var första dagen jag upptäckte dom stanna till. Lika trevligt varje vår! Som vanligt är bilderna från de översvämmade fälten ute vid Risinge.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2022-02-24 15:59 | Läst 781 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så trevligt med sångsvanar. Jag vet att de siktas här och där runt oss men jag har inte sett några ännu. Gäss finns det en del och jag hörde några i helgen som passerade över huset, livligt pratande med varandra.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2022-02-24 19:02
Tack för det Lena, det känns lite vårligt!
Fina närbilder på sångsvan och kanadagäss.
Svar från Khalad 2022-02-24 19:03
Hej Peter, jag är ju inte ute i skog och mark längre så det gäller att passa på när dom finns någorlunda inom räckhåll! Tack!
Ja dom är på hugget, svanarna..Såg väl en 4-5 tillfälliga sjöar(översmämmade åkrar) under dagens tur med ett gäng svanar av olika antal. Finfina bilder med extra på 1,3 och 4.
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2022-02-25 16:38
Precis, detta är också översvämmade åkrar. Alltid roligt när dom dyker upp, tack Gunte!