Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

VISSA SAKER.....

***

....kan man inte planera bort. För ett par veckor sen lossnade en tandkrona och jag fick en tid andra veckan i mars, jag hade ju ingen tandvärk. Tänkte också att det är bra med en tid en bit fram, kanske har jag fått första sprutan då. Hittills har jag skjutit på allt icke nödvändigt som tex ordinarie tandteknikerbesök. Men igår fick jag ringa och be om en akuttid sen jag perforerade tungan med ett vasst hörn som var kvar. Det var lätt fixat idag. Och  det var mestadels tomt i väntrummet så ingen trängsel där. 

*

Vid tidigare besök har jag nästan alltid haft kameran med upp, idag fick den (gömd) ligga kvar i bilen, jag har ju mobilen tänkte jag. Och jag tycker fortfarande att inomhus i blandat ljus funkar den nästan bättre än kameran.

*

Väntrummet vetter ut mot Strömmen

*

Och det är ju väldigt mkt lättare att diskret ta en bild med mobilen än med kameran

*

Väl därute tog jag fram kameran och och gick en femminutersrunda. Tandläkarmottagningen finns mitt i Industrilandskapet, ingången är i hörnentrén här i till vänster. sen två trappor upp

*

***

Inlagt 2021-02-23 12:30 | Läst 413 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Aha har du tandläkaren i underbara Norrköping. Inte dåligt det.
Varför anger man alltid när man tagit med mobilkameran har jag undrat över flertal gånger.
Målarna anger aldrig sina penslar med mera.
Jag skulle så gärna vilja ströva där länge länge.
Finfint få se.
///Gun-Inger
Hej Gun-Inger, tack för trevlig kommentar! Jag anger ganska ofta vilken kamera jag använt också när jag har nån av dom vanliga. Bloggen är ju inte bara ett sätt att visa bilder utan diskutera, både kring bilder, utrustningar och rentav livet i allmänhet - socialt medium liksom :-). För mig har dessutom den här mobilen fortfarande nyhetens behag!