Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

CLARA

***

Sol igår, helmulet idag. Höll sig ändå på rätt sida nollan, dvs under. Därmed ligger snön på träden kvar och vägarna slipper den där bruna sörjan. Och promenerat har jag gjort, alternativen är inte så många i Korsheden. Jag menar, alla ni i Sthlm, Göteborg och Malmö har ju lite att välja på - vill jag shoppa är möjligheterna oändliga, vill jag fika likaså, vill jag vara kulturell är mångfalden av muséer och utställningar stor, liksom av allt annat. Men lugn, jag är inte avundsjuk alls, jag har varit och hälsat på Clara, mysigt.

*

Clara bor som några av er vet på en gård, ett mysigt ställe, så här ser det ut, sjön ligger nedanför huset därborta, på andra sidan

*

Mysig tjej på sådär 300 kg enl "husse". Hon hör mig på långt håll, kommer fram för att prata lite, ok då, grymta lite, men framförallt för att kolla om jag har något ätbart med mig.  "

*

Jaså inte, ja då får det nog vara slutpratat för idag

*

Bonden passade på att visa mig senaste tillskottet i lagården, en fjällkokalv en vecka gammal. Ljuset var inte så bra och med "stora" kameran (99:an) går jag helst inte över ISO 800 så det blev 1/10 vilket inte jag fixar hålla still riktigt men det ser ändå lite sådär lagårdsmysigt ut tycker jag Mamman håller sig inte långt borta som ni ser och pappan står bakom mig och knuffas lite, dom flesta djuen går fritt inne i lagården och går ut när dom vill, dock inte den här lilla.

***

Inlagt 2015-01-24 18:30 | Läst 4506 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Härlig serie, man blir glad av den grisen o den söta kovalpen, fina bilder, må gott, LO
Svar från Khalad 2015-01-25 19:50
Tack för det LO, dom är fina båda. En sån där riktigt stor gris har jag annars inte sett på länge!/ Björn T
Mysiga bilder! Clara ser ut att bo fint! :-)
/Niklas
Svar från Khalad 2015-01-25 19:50
Tack Niklas, det gör hon!/ Björn T
Vilken fin gris
och kalven också så klart
Svar från Khalad 2015-01-25 19:50
Tack för det Bengt!/ Björn T
Mysiga bilder, som inte får mig att längta till stan....
Eva