Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

KVÄLLSBLÄNK

***

Hemma i Finspång har dagen gått åt för att fixa strul med den nya mobilen, det gick inte att föra över innehållet från den gamla som tänkt. Det har säkert tagit mig tio timmar, varav typ tre i telefon med Apple-supporten. Båda vägarna provade, både via dator och via iCloud, men som förgjort. Så småningom kom jag själv underfund med att det var flashdisken som var full, den som alla program ligger på och som tar emot all tillfällig info. Så det blev den bärbara som blev lösningen.

*

Och efter en heldag vid skrivbordet orkade jag inte mer än ner till Bönnerstranden för att fota ett kvällsblänk. Och för att göra det enkelt blev det svartvitt och hård kontrast.

*

Trevlig onsdagskväll!

***

Inlagt 2016-08-03 21:11 | Läst 1671 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Teknikstrul är otroligt enerverande och tidskrävande men bilden blev härlig i alla fall.
Usch för teknikstrul!
Och en bild helt i min smak förstås!
Kan tänka mig att sjön och bilden blev ett andningshål och även om kontrasten är ett skrik av strulfrustration så är resultatet harmoniskt och fint att vila i.
Det är också en av mina mardrömmar med iPhone. Min svärson säger att det går allt av sig själv - så han har fått tilstånd att fixa tills nu :-)
Jag förstår din frustration.
Fin struktur och ljus i bilden.
Hälsningar och god natt här från Roskilde / DK
Det där strulet hade gjort mej galen. Vilken tur att jag har tekniskt support hemma. Jag lämnar över strulande prylar vid första misstanke om att det inte kommer att gå vägen :-)
Hälsningar Lena
Jag gillar verkligen den hårda kontrasten i den här bilden. Mycket snygga vågor som vägs upp fint av vasstråna till vänster. En mycket lyckad bild!
Hälsningar, Bjarne
Jag gillar verkligen den hårda kontrasten i den här bilden. Mycket snygga vågor som vägs upp fint av vasstråna till vänster. En mycket lyckad bild!
Hälsningar, Bjarne
Vacker bild från sjön den gör sig i sv Ha tur med din nya mobil och ha en skön kväll : ) // Gert