Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

-11 C HÅRD VIND MITT PÅ DAGEN

***

Kallt i hela landet är det och värst säkert utefter östkusten, inte här i Korsheden. Ändå blåste det tillräckligt hårt i kylan för att promenaden inte skulle kännas särskilt njutbar. I stället blev det en extra tur in till Söderbärke för att köpa kaffebröd, något som annars är ganska sällsynt på hemmaplan. Här ett kort stopp för att få en bild på snöbyarna.

*

*

***

Inlagt 2018-02-27 20:43 | Läst 5425 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
När jag ser bilden tänker jag på Boris Engströms film från Öland. ( nyårsfilm ). En bild jag gillar skarpt. Du har verkligen fått fram hur snön driver över plogvallarna.
Sten
Det var en spännande bild! Får den där känslan av att snabbt springa inomhus när jag tittar på den. Kylan är stark i bilden.
Fin bild!

MvH
Johnny
Fy for f..... Björn. Sådan ser det også ud på Bornholm lige i dag. Ellers er det kun sydpå i DK at der falder masser af sne - vi er gået fri her i Roskilde. Men kulden slipper vi kke for i den næste uge. Lige nu minus 8-9 grader og meget blæsende.
Dit billede gengiver situationen så realistisk.
Mange venlige hilsener fra Erik.
Men det ser rätt häftigt ut på bilden. Jag såg hur snö blåste från taken utanför jobbet och hur folk hukade sej i vinden. Det såg inte så mysigt ut så det gjorde inte så mycket att jag inte hann gå ut.
Hälsningar Lena
Fin bild! Och kul att ha.
Idag var det faktiskt magiskt ljus i Norrköping mitt på dagen...innan snökanonen kom....men jag dristade mig inte ut i alla fall. Helt enkelt för kallt för min smak!
FY sjutton vad kallt och eländigt det ser ut. En dag att sitta inne framför brasan.

Hälsar
Eva
Det ser ut som att det blev en lyckad tur, den resulterade i både kaffebröd och en fin bild :) Hälsningar Mats
Vackert att se på, spännande att köra i.
Här i Lindesberg blåste det också en kall nordan men jag drog mig för att fotografera för det var väl kallt om händerna-
Ha det gott/Stig