Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

GLAD PÅSK ALLA!

***

Tillsammans med vår påsktupp hälsar I och jag er alla en riktigt Glad Påsk! Flera är säkert mer ensamma än både som tänkt och som vanligt, det får vi finna oss i den här påsken. Vi hoppas ändå ni hittar glädjeämnen, så här års brukar det räcka med att lyssna på vårfåglarna, betrakta blå- och vitsipporna , se hur dom första löven knoppas för att åtminstone jag ska känna mig glad . I går såg jag dessutom min första sädesärla, det räcker också för att bli glad. Nu ska  I och jag straxt ut på vår förmiddagspromenad. Glad Påsk alltså!

*

*

*

***

Inlagt 2020-04-10 10:56 | Läst 2709 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Björn. Din text beskriver våra tankar här i Roskilde på ett mycket trevligt sätt.
Och även med två fantastiska foton för att stödja din text - super.
Glad påsk till dig och dina här från Roskilde.
Glad påsk Björn ! Det är alltid roligt att se den första sädesärlan. Här har den inte dykt upp. Min morfar kallade den för lillsigga. Lokalt namn för sädesärlan i Hedesunda. Det tog lång tid innan vi förstod vad han menade.
Sten
Ja, vi har i alla fall tur med vädret denna påsk känns det som, även om det kunde ha varit lite varmare kanske.. Och våren struntar ju i virus, så jag ska hålla utkik efter den första Sädesärlan här, den har troligen redan anlänt nu men jag har inte sett den än.. den är ytterligare ett av de 'kraftfulla' vårtecken man gärna vill se! Tack Björn! Glad Påsk!
Hälsn!
Hej Björn. Sädesärlan brukar komma till Stockholm den 8 april.Jag kommer säkert se den på dagens promenad.
Ha en fin påsk.
Fina bilder.
/ Bengt H.
Glad påsk Björn :)
Finfina bilder på både den vilda och den tama fågeln. Har ett svagt minne av att jag haft en sådan tupp vid unga år..Nu är det ivilketfall som helst utbytt till en liknande dalahäst..Glad Påsk Björn & I
Mvh/Gunte..
Glad Påsk är väl allt man vill utbrista i. Sädesärlan väntas vilken dag som helst här i skärgårn. Nån påsktupp har inte anlänt än.
Så det är väl bara att utbrista, Glad Påsk
/Gunnar S
Tack för den goa Påsk-Hälsningen och jag önskar dig och I detsamma, och dina fågel bilder är som vanligt fina jag gillar din Påsk-Tupp och jag undrar om han kanske har Portugisiskt påbrå oavsett så är han grann.
Ha det gott/Stig
Glad påsk! Första flocken med sädesärlor i går, ca 10 på strandängen.
Det gäller att kunna glädja sig åt det enkla. I dessa underliga tider.
- hawk
Glad påsk till dig också. Jo påsken är inte som den brukar vara i år, det blir varken besök uppåt eller nedåt i generationerna. Men vi äter det vi brukar iaf, så lammet 1,6kg är i ugnen just nu, det blir troligen lamm för oss två i en vecka framåt :)
Glad påsk Björn. Härligt med sädesärlan.

MvH
Johnny
Glad Påsk Björn!
Sädesärlan är viktig tycker jag och jag såg min första igår. Din sitter i mycket finare ljus än min. Vi ska jobba på huset när vi är långlediga och fira påsk via Skype. Önskar er båda en riktigt fin helg trots omständigheterna.
Hälsningar Lena
Jag vill önska dej och de dina en riktigt fin påsk! Själv jobbar jag, men jag ska försöka fånga en fin sädesärla på bild, jag också, eller nån annan pippi! :) Fin bild! :) /Tommy.
Tack för alla trevliga kommentarer med påskhälsningar, hoppas ni haft en fin långfredag, det har vi!