Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DET SKA BÖJAS I TID......AGNES

***

.....det som böjt ska bli. Dom tre första bilderna är från 2012, då gick Agnes i första klass. Så i sommar har det helt plötsligt blivit på allvar liksom.

*

*

*

*

Här är hon uppe i Korsheden för en månad sen, just tillbaka efter en träningsrunda

*

här

Det här är från friidrotts SM i Norrköping för en vecka sen. Den här helgen är hon med i ungdomsfinnkampen i Sthlm

*

***

Inlagt 2021-09-03 17:37 | Läst 1652 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Friska tager!
- hawk
Svar från Khalad 2021-09-03 21:04
Tack Håkan!
Jamen vad var det som hände? Och när. Mysteriet barn på väg mot vuxenhet. Ja visst är det fantastiskt! Fina bilder för övrigt.
Kolla gärna DN idag. En sida om jetströmmar. Ett exempel på en goda klimatjournalistiken. Förklarande, pedagogisk.Ha det gott
/Gunnar S
Svar från Khalad 2021-09-03 21:16
Ja, ibland går det fort, tack Gunnar! Från 7 till 16. Borde ha köpt en DN idag, fick ingen SvD i morse. Det var säkert en bra artikel, allt är inte fel, långt därifrån. Men ett och annat grovt fel finns, och dom drar alltid åt samma håll. Helgen ser ut att bli vacker en kylig, detsamma :-)
Mycket fin historia och fina bilder :-)
Hälsningar Halina
Svar från Khalad 2021-09-03 21:17
Stort tack för det Halina!
Plötsligt ...en stjärna ..så roligt så länge hon gillar sin grej.
Fin berättelse och bilder
Svar från Khalad 2021-09-03 21:22
Tack Nini, stjärna är hon inte, hon har precis börjat få springa i vuxen SM-sammanhang. Löpningen är nog det roligaste hon vet, vardagsträningen är inget måste över huvud taget, men hon är fokuserad på det hon gör, det är kanske det du ser i näst sista bilden....
niniz 2021-09-04 08:02
Precis ser fokus koncentration och beslutsamhet och menar hon tänt sin inre "stjärna" för det hon tycker om och som blivit en naturlig del i vardagen.
Det är roligt att få se det hända och ev fortsätta.
Hej,
Det finns nästan inget som är så roligt som när barn eller barnbarn är med i idrottsaktiviteter. Fint att se att ni får uppleva detta.
Våra barn friidrottade också i unga år. Vi rycktes med och var aktiva i föreningen. Frugan började som femtioåring springa halvmaror i tio år.

Vi spanar alltid på finnkampen. Hoppas de visar något från ungdomarna.

Ha en bra weekend
Bob och Ninni
Svar från Khalad 2021-09-03 21:26
Hej Bob, tack för fin och intressant kommentar! Instämmer helt med idrottsintressena. Här hemma var det simning som gällde - egna val förstås. Bra gjort av Ninni att börja springa långdistans vid 50! Hälsningar t er båda, helgvädret lovar sol fast kallt!
Hej Björn,
fint när man kan se progression så här tydligt och kul att du har de tidiga bevisen för idrottsengagemanget dokumenterade. Glädjen på tredje bilden är ju obetalbar. På fjärde bilden har du fångat beslutsamheten och viljan.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2021-09-03 21:31
Hej Lena, jag kommer väl ihåg Lekskärsloppet, som skolan anordnade, just därför att glädjen var så uppenbar hos alla som sprang. Och träningsviljan är uppenbar, hon springer för att det är roligt, din tolkning av näst sista bilden är helt rätt. Tack för kommentar!
Tredje bilden är ju helt underbar med alla glada och fokuserade barn. Man blir varm när man ser den. Kul även med sista bilden på din vältränade vuxna dotter som beskriver då och nu.
Svar från Khalad 2021-09-03 22:29
Hej Lars, instämmer helt med glädjen hos barnen i tredje bilden, det lyser om dom! Inte för att det har någon betydelse men Agnes på bilderna är fö mitt barnbarn :-) Tack för kommentar!
Visst är det fantastiskt, på fotosidan kan man följa barnbarnen från lekskolan till denna vältränade snygga tjej. Precis som med alla dina barnbarn. Det har varit ett nöje oavsett vilka bilder du visar. 2012 skrev jag min första blogg.
Sten
Svar från Khalad 2021-09-04 14:30
Tack för alla fina omdömen Sten! Tiden går fort, dom små växer upp och blir stora innan man hinner blinka. Faktiskt skrev också jag min första blog, 2012, 7 juli noga räknat :-) Det gick fö bra idag för Agnes, hon vann sin gren (1500 m hinder, två svenska och två finska tjejer). Här lyser solen men det är kyligt i skuggan, hälsningar
Det ligger mycket i det! Härligt att se de glada barnen och sedan den "seriösa ungdomen"!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Khalad 2021-09-04 14:30
Åren går verklige fort när man tittar i backspegeln, tack Bjarne!
Hej Björn.
Når jeg ser foto nummer 3 bliver jeg glad og smilet når fra øre til øre - gillas så mycket.
Med mange venlige hilsener fra Erik.