Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

VAR TOG DOM VÄGEN, ALLA SMÅBARN?

***

Tyckte det var ganska nyss vi hade fem små barnbarn som kravlade runt i soffan eller letade efter utklädningskläderna för att vara prinsessa eller vad det nu var när vi träffades. Nu har vi haft glädjen att besöka Täbyfamiljen ett par dagar och några småbarn såg vi inte till......Här är det Vilma 14, på språng på väg ut till kompisar fast jag stannade henne i dörröppningen och frågade om jag inte kunde få ta några bilder. Det fick jag. Jag gillade ljuset, eller rättare mörkret, det var bra mörkt i hallen och med långtelet på, 140 mm, blev det 1/400 s och bl 7,1 och ISO 12 800.  Ganska brusigt eftersom ansiktet låg i slagskugga men har bara tagit bort en del av bruset, ville ha lite av skärpan kvar. Ser att hon sparar en aning på leendet, hon har precis fått en tandställning, men det räcker långt för mig.

*

*

***

Inlagt 2022-05-27 14:21 | Läst 903 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Snyggt! Jag tycker mig se en hel del av ditt ansikte hos Vilma. Det måste vara en häftig upplevelse. Själv har jag inte förunnats med några barnbarn.
Hm..låter bekant det där och längdmässigt har dom passerat mormor vid det här laget och i något fall mig också :)
Väldigt snygg bild..
HaD/Gunte..
Fin bild, jo de små blir snabbt större vi blir snarare mindre. Träffade några i veckan som vi inte hade sett sedan corona och den lilla blir 4 i nästa vecka och hade blivit en stor kille, medan föräldern såg ut som innan Corona
Mycket snygg bild. Ja det är verkligen fina och söta barnbarn du har. Utseendet följer med i generationerna. Mitt barnbarn som är 16 fick ta bort sin tandställning i förra veckan.
Sten
Hej Björn.
Din text beskriver våra upplevelser till punkt och pricka.
Iben konfirmerades, den 15:e denna månad och fyller 14 år i höst. Pojkarna är 23 och 25, så det är inte längre pojkar, utan unga män.
Superkärleksfullt porträtt av Vilma - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.