Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

DET ÄR BILDERNA SOM BETYDER NÅGOT

***

Vi har det bra - just nu tre personer i hushållet och ganska gott om plats. Den frivilliga karantänen känns inte särskilt jobbig. Många har det svårt, helt ensamma i en tyst lägenhet, eller tvärtom, för många på en liten yta. Och såklart allra värst för dom som ligger svårt sjuka utan ett enda besök. Ändå saknar vi närheten till barn och barnbarn såklart. Alla behöver närhet.

*

Men jag är glad att jag har gott om bilder på sånt som är viktigt - familjen, vardagslivet. Vardagsfotandet har följt mig  länge, sen jag var tolv typ, jag är inne på åttonde fotodecenniet. Film eller digitalt, svartvitt eller färg, mobil, kompakt eller systemkamera spelar mindre roll, det är bilderna som betyder något i min värld. 

*

*

***

Inlagt 2020-04-14 22:05 | Läst 1784 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Björn.
Herligt foto. Jeg kan også genkende den situation og deres afslappede og helt frie positurer. Typisk og måske særligt for piger.
Med mange venlige hilsener fra Erik i frivillig hjemmekarantæne.
Svar från Khalad 2020-04-14 22:55
Tack Erik, jag mår bra bara av att titta på dom!
Känner som du! Karantänen går bra på många sätt! Är tacksam för att jag bor som jag gör, tur också att det är vår då utelivet blir så mycket enklare och göromålen i trädgården pockar på uppmärksamhet. Fast närheten till de som betyder mycket saknas. Att titta på bilder av dem är en viss tröst, men att vinka till barn och barnbarn genom fönsterrutan är ledsamt. Fin bild av dina nära! Ha en bra dag!
Svar från Khalad 2020-04-15 13:12
Tack för trevlig kommentar Yvonne!
Lite soffhäng är aldrig fel, gammal som ung..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från Khalad 2020-04-15 13:12
Precis, tack Gunte!
En lugn, äkta och harmonisk bild.
- hawk
Svar från Khalad 2020-04-15 21:39
Tack Håkan!