Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

EKBACKEN IDAG

***

Så på bara några veckor når sommaren sin fullbordan. Tjärblomstren är nästan överblommade, smörblommor finns i mängder, prästkragar likaså. Allt finns i överflöd. 

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2021-06-12 17:21 | Läst 1580 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Härliga bilder på vår moder natur. Den krokiga stammen/grenen är fantastisk. Det som krokigt skall bli skall böjas i tid. Så den är säker gammal.
Svar från Khalad 2021-06-12 22:53
Tack Sven! Det är ena stammen av en tvåstammig bamse-ek som föll för ett par år sen.. Ett pa tre hundra år sen är min gissning. Och ekar är ju nästan alltid knotiga, det börjar säkert tidigt!
Mustiga bilder, särskilt fin den med hästen
Svar från Khalad 2021-06-12 22:54
Tack för det Peter!
Det här är sådana bilder som väcker orden, däld, prunkande, ymnig, Bilder som passar i Carl Fries böcker om det svenska landskapet.
/Gunnar S
Svar från Khalad 2021-06-12 22:57
Tack för det Gunnar. Jag gillar det svenska kulturlandskapet, oavsett det är lantbruksbygd som i Östergötland eller bergslagsbygd uppe i Dalarna!
Som du förstår så är det den första som går hem hos mig. Ett motiv som jag gillar, mycket fin komposition. Här uppe är det rötter, torrakor, grenar som bildar konstnärliga formationer. Liknade motiv finns i Gysinge men det är inte ofta jag kommer dit idag.
Sten
Svar från Khalad 2021-06-12 22:57
Det förstår jag väl, tack Sten!
Vackra bilder i sommargrönska och bilden med hästen är suverän den gillar jag mycket.
Ha det gott/Stig
Oj vilka sköna sommarbilder från våra fina ängar och hagar! Finns det härligare platser att visas nu när sommaren kommit på allvar? Den knotiga eken som fått vika sig för åldern (eller något annat) är riktigt spännande.
Hälsningar, Bjarne
Så oerhört vacker sommaren är, och så illa fort tiden går! Kalasbild på hästen, och de 2 första gillar jag, gamla döda träd som får ligga har en alldeles egen skönhet.
Grönt sommarskönt, vackra bilder...
😊
Den krokiga grenen på första bilden kan man ju bara inte motstå och så har du hittat en häst som njuter av sommarbetet, precis som jag helst vill se dem så här års.
Hälsningar Lena