Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FÖR EN GÅNGS SKULL.....

***

.....använder jag också arkivet. Det finns flera anledningar, de otroligt lågljusa dagarna innan snön kommit är ett skäl, för mig som för er. Ett annat är att ögonproblemen just nu gjort att jag tappat lite av drivet. Det är ingen katastrof och jag har en uppföljning på gång dagen före Lucia, men det är på många sätt sämre än före operationen, framförallt läsningen är ett problem. Konstigt nog är bilkörning aningen bättre, mycket beroende på att jag då har blicken i stort stilla rakt fram. Det som stör mig mest är nog en osäkerhet när jag rör mig fritt jag inte brukar känna, nog för att fotoexkursioner inte känns lika roliga just nu. Och några ljusbilder ur arkivet sitter ju inte fel nu i november. På fredag åker jag upp till Korsheden och där har snön kommit!

*

*

***

Inlagt 2017-11-30 00:05 | Läst 5200 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ljusbilder är aldrig fel, oavsett om de är ur arkivet eller ej. Gillas!
Hoppas på bättring med ögonen!
//GöranR
Svar från Khalad 2017-11-30 21:08
Tack Göran!/ Björn T
Jag vet inte riktigt vad som är fel med din syn, och beskriva för andra sin åkomma kan vara mest ogörligt (vet jag av egen erfarenhet), men trist är det, hoppas det ordnar sig.
Svar från Khalad 2017-11-30 21:10
Hej Stefan, en enkel gråstarrsoperation som inte riktigt verkar gå som tänkt/ Björn T
Hoppas det ordnar till sej med dina synproblem inom en snar framtid. Jag skulle också åka till snön om jag kunde just nu (eller kanske ännu hellre till sol). En magisk sommarbild är aldrig fel.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2017-11-30 21:10
Det hoppas jag också, tack Lena!/ Björn T
Hej, Björn.
Jag tror att vi är fler som måste tillgripa arkivet på den här tiden av året - jag är minst en av dem. Din här är ett bra exempel på att man kan få något vackert av det.
Jag är ledsen att höra om dina ögonproblem och hoppas att det blir bättre. Har du blivit opererad på båda ögonen?
Många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Khalad 2017-11-30 21:12
Hej Erik, arkiv är bra. Nej, guskelov bara ett så här långt. Har tid för det andra men det avstår jag nog från tv :-) / Björn T
Nu har du snöat in på nåt som jag inte gillar alls, ser lite småäckligt ut tycker jag, hils, LO
Svar från Khalad 2017-11-30 21:16
Du tycker som du vill såklart. Uttrycket snöa in efter två bilder verkar dock lite överkänsligt, jag undrar om du har koll på hur många selfies du lagt in senaste året utan att nå´n skriver dig på näsan om att snöa in för det. Med vänliga hälsningar/ Björn T