Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FOTOFIKA KORSHEDEN

***

På lördag om två veckor, alltså lördagen den 29 juni, är det dags för fotofika i Korsheden igen. Fjärde året i följd tror jag det är. Och inte bara Dagnyfika, lika gärna Tårtanfika, eller Södertäljefika. Alltså, fika för alla fotointresserade. Jag siktar på start 1/2 11 men det är inte exakt tid som gäller. Och vi håller på så länge vi har lust. Jag bjuder på kaffe och fikabröd liksom glass och jordgubbar men vill ni ha typ lunch så ta med lite mackor, sallad eller vad ni vill ha. Vi brukar vara mellan 5 0ch 10 men plats finns för tjugo eller fler. Det tar två och en halv timme från Stockholm/ Uppsala/ Gävle, typ en timme från Västerås/ Lindesberg/ Örebro/Falun och säg en halvtimme från Ludvika/Fagersta/ Norberg/ Säter........Synnerligen lagom utflyktsavstånd! Och man kan samåka......Tala gärna om för mig att ni tänker komma så jag har en aning om hur många som kommer men kommer ni på sent är det bara att svänga hit.  Mobil/sms 0705/231707 eller mail bjorn.thundal@bredband2.com

*

Jag kan inte utlova väder som på bilden men det finns gott om plats inomhus och vi har inte haft tråkigt nån gång tidigare, trots ösregn. Och lyser solen går det att bada i Bartjärn eller tittat på korna i hagen, heller tja, hitta på nått. Annars är det som vanligt, intellektuella samtal på olika nivå, oftast om bilder eller kameror.

*

Korsheden hittar ni på kartan, ungefär mitt emellan Ludvika och Fagersta, några km utanför Söderbärke. För att hitta ner till oss för er som inte varit här tidigare kommer vägbeskrivning längre fram.

*

Korsheden från sin bästa sida

*

PS Det går utmärkt att åka tåg ända till Söderbärke men jag har inte kollat tider på lö fm. Och kommer ni till Söderbärke hämtar jag!

***

Inlagt 2019-06-14 15:14 | Läst 3313 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag tänkte funderade faktiskt på detta idag då jag satt på en buss och tittade ut på landskapet. Ska inte Björn bjuda in till Korsheden? Kul att det blir av igen. Jag planerar att komma om inget oförutsett inträffar.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2019-06-14 17:00
Det glädjer mig, trevligt!/ Björn T
Trevligt. Planerar också en utflykt, om inget kommer i vägen.
//GöranR
Svar från Khalad 2019-06-14 20:45
Också det glädjer mig Göran!/ Björn T
Kul, redan fyra som "anmält" sig, två här och två på FB, Mats Berglind och Marianne Bengtsson Rosander.......
Låter helt klart intressant; jag missade ju förra årets upplaga. Det brukar vara en trevlig tillställning, oavsett väder. Jag kan dock inte helt lova något just nu, då det kräver lite samordning.
Svar från Khalad 2019-06-15 09:26
Jättekul om du kommer Martin!/ Björn T
Tack för inbjudan och jag skall försöka komma för det vore roligt att ses igen och kanske dryfta lite foto i största allmänhet.
Ha det gott/Stig
Svar från Khalad 2019-06-15 19:39
Jätteroligt om du kommer Stig!/ Björn T
Jag kommer gärna, håller på ordnar samåkning...
/Bengt
Svar från Khalad 2019-06-17 12:07
jätteroligt Bengt, då är vi tio, med mig! Hälsningar/ Björn T