Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

FOTOFIKA KORSHEDEN - BRA ANSLUTNING

***

Nästa lördag, 29 juni, är det fotofika i korsheden, alla är välkomna. Just nu är vi 10 personer men det finns plats för minst 10 till! Kommer  gör Mats Berglind, Marianne Bengtsson Rosander, Lena Holm, Göran Redmo, Martin Stenlund, Stig Cannermo, Sven Lundin, Bengt-Åke Strengberg, Bengt Gustafsson som det ser ut just nu, och så jag förstås.

*

Jag sa tidigare (förra bloggen här) att jag står för kaffe och fika bröd plus glass och jordgubbar och att ni får ta med om ni vill ha lunch typ, men jag beställer en smörgåstårta nere på ICA slipper ni tänka på lunch, det blir enklare så eftersom jag tror alla vill ha något lite rejälare där innan vi går över till fikabrödet.

*

Som sagt, det vore kul med ännu fler - Norberg, Falun, Gävle, Sandviken, Säter, Ludvika, Västerås och Gnesta  ligger alla på bekvämt bilavstånd! Och för er som inte varit här, när ni kommit in i Korsheden från Söderbärkehållet finns en enda avtagsväg till vänster, det står Torrbo, ta den. Kör på den ett par hundra meter så kommer ni till en busshållplats som heter Eldano, precis där går det ner en liten väg ( det ser klart stökigt ut på tomten intill!) Kör ner på den , typ 100 m, och ni är framme. Vid problem, ring mig, 0705-231707. Korsheden hittar ni på kartan, några kilometer utanför Söderbärke, ungefär mitt emellan Fagersta och Ludvika! Välkomna!

*

Ladan, Korsheden

*

***

Inlagt 2019-06-20 10:40 | Läst 5078 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Låter lockande både med sällskapet och den vackra omgivningen..avståndet begränsar dock besök..
Passande cykelfärg i fina bilden, med tanke på blommorna i hörnet..
Mv/Gunte..
Svar från Khalad 2019-06-20 15:09
Hej Gunte, det vore ju alldeles extra roligt, och som sagt , det finns tåg om det känns långt att köra.......Övernattning skulle också lätt fixas här. Men jag förstår att det känns långt bort, och du har ju skrivit om trytande ork, jag gissar att det är reumatismen som sätter sina spår.
cykeln målade ett av barnen om för herrans många år sen, läckert i ljust rosa med små blommor och girlanger påmålade också! Hälsningar/ Björn T
Så kul att alla dessa personer kommer att dyka upp. Ser verkligen fram emot denna fika. Fast vi ska en sväng till västkusten först.
Ha en fin midsommar,
hälsningar Lena
Svar från Khalad 2019-06-20 14:34
Tack Lena, har också just fått besked att Ewa K också kommer, åker med Bengt G :-)/ Björn T
Hoppas ni får en fin tur till västkusten, undrar just vad ni ska göra där?
Jag har ju inte varit med sedan premiären 2015, men om vädret tillåter tar jag mig dit med motorcykeln :) Låter som en trevlig tillställning som inte får missas.
Svar från Khalad 2019-06-25 23:14
Jätteroligt om du kommer Anders! Bengt-Åke fick förhinder men i stället har Ewa K tillkommit så just nu räknar jag med att vi blir elva, mig inräknad! Hälsningar/ Björn T
Det ser ut att bli vackert väder, inte på långa vägar avgörande, men det aldrig är fel. Ser fram emot att träffas.
//GöranR