Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

LUSTHUSET LUGNET, FINSPÅNG

***

I går eftermiddag blev det ett besök på udden med lusthuset Lugnet mitt i Finspång igen.  I strålande väder  var det minst lika vackert som det brukar vara. Eftersom det inte är mer än ett par år sen jag i en annan blogg ( här) berättade  lite om historien bakom gör jag inte det här, ni får nöja er med ett par bilder. Lite förvånad noterade jag i förbifarten att bloggarna då och då tycks besökas också efter att de inte är aktuella längre, den gamla Lugnetbloggen hade drygt 2600 besökare, kul.

*

*

*

*

***

Inlagt 2020-01-20 23:28 | Läst 3785 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Lusthusen ser förmodligen ganska lika ut. Vi har även ett här i Mackmyra men inte lika pampigt som i Finspång.
Det där med besökare på bloggen har jag också tänkt på ibland. Jag brukar kunna ha kring 200 besökare inom en rimlig tidsperiod. Men ser jag tillbaks på dom gamla blogginläggen så kan det röra sig om 1000 - 2000. Är folk verkligen inne så mycket på dom gamla inläggen frågar jag mig. Mycket roligt om det är så. Visst händer det att även jag ser tillbaks på andras bloggar men ofta blir det periodvis. Delar man bloggen på FB så rusar besöken i höjden märkte jag. Jag gör normalt inte det men för ett tag sedan kunde jag inte låta bli, tror det är närmare 3000 besök idag.
Sten
Svar från Khalad 2020-01-21 16:23
Tack Sten, lusthuset här hör ju ihop med slottet där de Geersläkten huserade så det är säkert lite extra fint. Som jag skrivit om i annat sammanhang delar jag ganska ofta bloggarna. Den här bilden är ju typiskt en sån jag delar på Finspångssidan :-)
Hej Björn.
Meget smukke billeder i denne blog - især lyset er super.
Med mange venlige hilsener fra Erik.