Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

MIN PROFIL

***

Alla har vi våra profiler. Vi är dom vi är. En del är stickigare än andra men kan ändå ha kärnvirke, inuti. Andra är mer lättillgängliga. En del står med raka stammar och flyttar sig inte en millimeter när någon kommer, andra följer smidigt med i rörelserna omkring och blåser aldrig omkull. En del har ställt sig mitt i skogen, andra står mer för sig själva.

*

Men vänta nu, är vi dom vi är? För tid och evighet? Nej, det tror jag inte. Tvärtom, om vi inte hänger kvar  vid det gamla för mycket, eller drömmer om hur det kunde vara, utan är öppna för vad som är, nu och här, har vi alla chanser att förändras. Tror jag.

*

I alla fall har jag ändrat min profil här på Fotosidan en del. Förut hade jag en ganska lång harang ur förordet till Hjärtats Röst, nu handlar det mest om foto. Dessutom har jag börjat så smått att göra några kollektioner på portfoliosidan. Har ni lust att titta är ni välkomna att titta in, klicka på Björn och sen Profil eller Portfolio

*

*

Hoppas ni haft en fin julhelg alla!

***

Inlagt 2016-12-26 15:02 | Läst 2008 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tack - en utmärkt julhelg. Trots att jag har plåtat lite för lite, det var en hel del coola skuggor lite här och var :-)
Men det finns tid kvar.
Visst förändrar vi oss, hela tiden. Lär oss mer och kan applicera de nya kunskaperna och ständigt utvecklas.

Tack för en bra blogg - många bra bilder och trevliga texter.
Tankeväckande Björn, symbolbild! Må fint, LO
Hej Björn - jeg vil godt indrømme, at jeg har ændret mig og fået andet syn på mange ting - både her på FS og i livet som helhed. Alt andet ville vel også være for dårligt og stivsindet?
Jeg var også interesseret i at vise mine billeder i en sammenhæng - album var ikke løsningen så jeg oprettede kollektioner. Klik på Profil - bilder - og kollektioner. Forskellen på silver og guldmedlem blev for stor for mig og jeg synes ikke, at man får særligt megen respons. Derfor er jeg mere aktiv her på bloggen.
Hav det godt.
//Erik//
Tänkvärt, med en bra bild till en bra text.
//GöranR
Tänkvärt!

Fin bild. Lyss till den granens susning vid vars rot ditt bo är fästat. Men en del av oss flyttar emellanåt vilket medför att fästet inte blir samma som för dom som bor där dom bor.

Det finns (tror jag) två bra strategier för profil/branding/varumärken. Antingen aldrig ändra, som DN, eller ändra lite då och då. Att vänta jättelänge och sen ändra jättemycket kan nog bli vanskligt.

Iallafall tittade jag nu i din efterföljd över egna profilsidan och uppdaterade lite lätt.
Tänkvärt, tummen upp! / Lasse
Tänkvärt fin text Julen har varit god Fin bild också Ha en fin kväll : ) // Gert
Tänkvärt det du skriver, och nog förändras vi som människor, genom livet. Bilden symboliserar.
🙂