Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

Så var det dags igen - bron i Söderbärke!

Jag har sagt det förut - vissa saker här i livet kan jag bara inte låta bli! Som det här med bron i Söderbärke. Den går liksom inte bara att åka förbi. När jag är i fritidshuset i Korsheden åker jag ofta in på morgonen (förmiddan?) för att köpa en tidning och då måste jag ju åka över den. Riktiga fotografer går ju upp i svinottan, det gör inte jag så ofta, inte denna morgon heller. Den här gången låg dock nattdimman kvar när jag kom, så det blev några bilder igen

DSC01035.jpgDSC01035.jpg

DSC01048.jpg

Dimman blåste nästan bort ibland men kom igen utifrån Norra Barken, då hade jag hunnit byta ställe lite så det blev en ren motljusbild innan jag gick tillbaka mot bilparkeringen utanför hembygdsgården

DSC01051.jpgDSC01051.jpg

Och då, när dimman verkligen hade lättat, blev det en Söderbärkeshöstidyllbild innan jag köpte min tidning

 DSC01049.jpg

 Hösten kryper ju närmare på riktigt och första frostnatten föregick den här morgonen.

 

Inlagt 2013-09-25 17:16 | Läst 5925 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vackra landskapsbilder med perfekt teknik! Mvh, LO
Svar från Khalad 2013-09-26 09:25
Helg igen, LO, tack för din fina kommentar!
Hälsningar/ Björn T
Mycket vackra och stämningsfulla bilder! Mvh Yvonne
Svar från Khalad 2013-09-26 09:29
Hej Yvonne, tusen tack för din uppmuntran. Gjorde förresten en snabbtitt in på din sida och såg den fina bilden på ängen, jättefin med mkt känsla!
Hälsningar/ Björn T
Finfina bilder!
Svar från Khalad 2013-09-26 09:31
Hej Heléne, roligt att du gillade dom!
Hälsningar/ Björn T