Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SKOGEN BAKOM HUSET

***

Ibland skymmer alla detaljer helheten. Det går inte att se skogen för alla träd. Men det lilla kan också bli det avgörande och ett leende kan vara viktigare än alla långsiktiga beslut. Det går inte att veta på förhand. Ofta går det inte att veta efteråt heller. Eller vet du om du valt rätt liv? Eller bättre, om du har gjort dom rätta valen i ditt liv? Nån ångerrätt finns ju inte, så det är väl dumt att fråga sig sånt. Men skogen bakom huset var borta idag, så mycket vet jag. 

*

*

***

Inlagt 2020-05-30 23:44 | Läst 3722 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det är kanske tur att man inte vet vad de val och handlingar man gör i livet leder till. Under åren har jag gjort en hel del misstag och även felval, men förhoppningsvis har jag lärt mig av dem och de har format mig till den jag är. Det får vara gott nog! Vacker bild och synd att den fina utsikten försvann, men du fick nya perspektiv! Ha en fin pingstdag!
Svar från Khalad 2020-05-31 16:28
Hej Yvonne, tack för trevlig kommentar! Och så klart har du, och jag och alla andra gjort våra misstag, vilket tråkigt och försiktigt liv vi annars skulle ha levt! Min poäng, om det nu finns någon, är att man aldrig får något facit, inte för något i livet. Inte annat än den egna känslan och vad det egna hjärtat berättar, hälsningar/ Björn
Det blev en fin inramning av den blommande Syrenen och Granen med sina skott, som en tavla, mycket vackert.
Ha det gott/Stig
Svar från Khalad 2020-05-31 16:29
Hej Stig, det kommer en annan bild idag, men visst blev det fin inramning!
Hej Björn.
Jeg vil helst ikke sidde og fundere på, om jeg har gjort alt rigtigt i mit liv og om hvordan og hvornår det skal slutte. Selvfølgelig har der været både op- og nedture, men trods alt mest af det første.
Vi har også fået ændret vores udsigt fra vinduerne - fra en masse grønne områder til nu en masse p-pladser.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Khalad 2020-05-31 16:31
Tack Erik, du får kika på vad jag skrev till Yvonne ovan. Tack för som vanligt trevlig kommentar!