Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SVÅRSLAGET I KORSHEDEN

***

Under tre dagar har jag varit på hemmaplan i Finspång. Trädgården hade börjat se ut som törnrosaslottet efter 100 års sömn, snart skulle det blivit svårt att hitta ingången och folk kan inte gå på trottoaren utanför och så där.....Nåväl, det var mycket mer, en och annan räkning är fortfarande utan autogiro, tandläkarbesök och så det allra viktigaste, bilder till Lokalproducerat skulle skrivas ut, ramas och lämnas in. Vi pensionärer har mkt att stå i. Ganska mycket mulet och regn har det varit vilket bara var skönt när jag inte var i trädgården och jobbade.

*

Efter tre timmars bilkörning var jag så idag på seneftermiddagen tillbaka i Korsheden. Det hade klarnat och solen lyste från näst intill klarblå himmel och temperaturen var sådär 23, och ja, så här var det att komma tillbaka till Korsheden. Svårslaget tycker jag.

*

*

*

***

Inlagt 2019-08-24 22:53 | Läst 478 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Härligt, ja det är fasligt vad mycket det är att stå i som pensionär har jag märkt. Själv är jag uppbokad varenda helg fram till slutet av oktober.
Svar från Khalad   2019-08-25 21:56
Visst är det, du ser! Tack Mats!
Ja där hade nog jag också trivts ser riktigt gött ut :)
Fina bilder
Svar från Khalad   2019-08-25 21:56
Tack för det Joakim!
VI försöker ibland träffa sambons pensionerade föräldrar men då måste man boka tid flera veckor i förväg. Svårslaget när det ser ut så där och fortfarande inbjuder till bad.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad   2019-08-26 12:34
Ja, du ser :-) Tack Lena, ni har kanske inte badväder däruppe men säkert dykväder!