Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

THIS MOMENT ONLY

***

Förstora!

*

*

***

Inlagt 2016-08-23 22:12 | Läst 1871 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
An eternal moment.
And, it's not just this one, you've got several of'em and they can be experienced over and over here and there
Svar från Khalad   2016-08-24 22:14
Many thanks for kind comment Gunnar!/ Björn T
Där finns ljus, geometri och bildkomposition ovanpå stämning och närhet. Mycket som är bra på en gång. Var själv ute kl 05 denna morgon, men inget stämde fotografiskt. Fast det var väldigt skönt att stå vid vattnet när tranorna cirklade nära över mig. Och hemmavid stod 5 storkar på en åker. Tror de brukar ha höstkonferens där, storkarna.
Svar från Khalad   2016-08-24 22:15
Den låter väldigt fin din morgon! Upplevelsen är viktigare än fotona/ Björn T
Mmmm, det här var väldigt fint med de skarpa kontrasterna.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad   2016-08-24 22:15
Tack Lena, roligt att du gillar den!/ Björn T
Stillsam fin bild!
Svar från Khalad   2016-08-24 22:15
Tack Dan!/ Björn T
Riktigt vackert. Påpassligt.Man förstår inte hur fort en vy som den här kan missas. Jag vet själv . Det räcker i bland att ställa kameran och sen titta upp så kan det magiska vara borta. Därför skrev jag påpassligt, mitt i stillheten.
/ Bengt
Svar från Khalad   2016-08-24 22:21
Tack Bengt. För mig är det ofta så att jag inte ser den färdiga bilden när jag fotar, men jag upplever en känsla, en stämning som får mig att fota motivet. Efteråt kanske jag får till en bild av materialet/ Björn T
Det här gillar jag mycket, lite drömskt och stilla!
Kram
Svar från Khalad   2016-08-24 22:21
Det glädjer mig, tack Ewa!/ Björn T
Underbar svartvit bild. En evighet i ett ögonblick är en tanke som dyker upp. Vackert!
Svar från Khalad   2016-08-24 22:22
Stort tack för en mkt fin kommentar!/ Björn T

Innehållskategorier