Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

TITTA, EN HUGGORM!

***

Helt autentisk bild, det är gott om dom på Resö. Tur att dom för det mesta håller sig i skrevorna, barnen springer barfota hela tiden. Såklart. Och fridlysta är dom (ja, ormarna alltså) så dom får finnas. 

*

*

En och annan huggorm ser jag också Finspång och dom är lika fridlysta där!

***

Inlagt 2016-06-28 10:21 | Läst 2456 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Alltid spännande med en orm! Dom ser lite avvaktande men lugna ut, personerna i bild.. Det är trevligt att få se en och annan orm ibland! Har själv haft turen att få se tre kopparödlor på bara ett par dagar, det var längesedan för mig!
Hälsn!
Jo, tror flertalet människor har en instinktiv rädsla för orm. Har endast sett snok hemmavid, ganska gott om dom. Tyvärr är de väldigt skygga. Men en gång låg det en halvstor mitt på en stig, jag gick riktigt nära för att få en fin bild. Då blir den nog irriterad över mitt närgångna linsviftande, reser sig på svansen, och väser mot mig. Försvinner ut i gräset. Fick jag nån bild? Nä, jag studsade bakåt av rädsla, trots att jag går och spanar och varit mycket nära snokar. När den varnade mig försvann all logik och instinkten slog in på 1/100 sekund.
Fin bild på barnen som är helt koncentrerad på ormen. Gillar den låga vinkeln och fina ljuset. När jag var i Jokkmokk flyttade jag undan flera huggormar från vägen. Efter en stund var några av dom tillbaks på vägen igen. Det var förmodligen något med temperaturen på vägen som lockade ormarna. Gissning.
Sten

Innehållskategorier