Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

VILMA

***

Också denna helg hade vi besök, Vilma med mamma Annika. Mamma Annika har under våren varit här varannan, var tredje vecka ungefär, hon vill hålla tät kontakt med I, och med mig också så klart. Men Vilma var det längesen vi såg. Hon har nyss fyllt tretton och oj vad lång hon blivit. Här kommer fem bilder på Vilma.

*

Soffan i arbetsrummet gillas av alla, också Vilma

*

På mornarna soliga dagar är entretrappen oslagbar, rätt åt öster

*

Eftermiddagspaus i vardagsrummet

*

Fikapaus på Billbäcks, vår favorithandelsträdgård, Norrköping. Där köpte vi morsdagsblommor i form av ett par tre kruxväxter för altanen.

*

Lördagskväll ville Vilma tjäna lite pengar, hon föreslog själv att snygga till garagenerfarten. En och en halv timme tog det. Avtalssumman är hemlig.

*

***

Inlagt 2021-05-30 23:29 | Läst 1542 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det är fina barnbarn du har. Vilma har fått vara med många gånger, Det är i den åldern dom "drar iväg" kan man säga. Ser på mitt äldsta barnbarn, som nu blir 16 år. Det är en helt annan flicka än för två år sedan när man ser på bilderna.
Sten
Svar från Khalad 2021-05-31 16:59
Tack Sten, det går fort när dom kommer in i tonåren. Precis som du säger, det handlar inte bara om utseendet, dom mognar och blir personligheter som man liksom får lära sig känna på nytt!
Det går så rasande fort när de växer, men tiden fungerar olika i ung och gammal ålder. Det viktigaste är att få träffas, vara tillsammans.
Svar från Khalad 2021-05-31 18:55
Så är det, tack Stefan!
Hej Björn.
Underbar serie med en nyslagen tonåring. Vi upplever samma känsla och förvåning över hur snabbt det går med dessa barnbarn. Vår yngsta (tjej) blir också 13 i höst. Pojkarna är inte längre barn - i fråga om ålder - 21 och 25, men de är vel förmodligen fortfarande våra barnbarn :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik och AG.
Svar från Khalad 2021-06-01 12:57
Tack för fin kommentar Erik! Jag vet ju att ni väl förstår när jag skriver om barnbarn, vi rör oss delvis parallellt även om ni ligger före med pojkarna som är äldre :-)