Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

HÖSTLJUS LARSBO

***
Då och då händer det att jag blir trött på både fotandet och bloggandet. Det är en signal att jag fotat och bloggat ett tag utan att vara nöjd med det  jag gör, det har blivit mer vana än glädje. Då är det bra att hålla upp ett tag, några dagar brukar räcka, så kommer lusten och glädjen tillbaka. Här kommer fyra bilder från kvällsturen runt Larsbo - Vibberbo i går kväll 

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2020-09-17 11:15 | Läst 2996 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Andra och sista höjer sig över dom andra. Gillar rallarros, den är fin alla årstider. När jag hade en hund att gå med fotade jag rallarrosen väldigt många gånger när ljuset var det rätta. Bilden på rallarrosen har just dom fina färgerna. Den sista så där fint färglös.
Sten
Svar från Khalad 2020-09-18 21:57
Tack Sten! Rallarrosen är alltid vacker, det tycker jag också!
Fina bilder.
Jag förstår precis vad du menar. Ibland blir man lite trött av att hela tiden försöka vara kreativ. Då är det bättre att lägga ifrån sig kameran och ta det lugnt. Det går aldrig att tvinga fram kreativitet har jag lärt mig under de år jag fotat.

Mvh Jörgen
Svar från Khalad 2020-09-18 21:58
Tack Jörgen, tror kreativitet har mkt med glädje att göra, alltså fungerar inte tvång eller vana!
Tycker första och sista passar mig bäst i smaken, fint ljus på första
Svar från Khalad 2020-09-18 21:59
Tack för det Peter!
Riktigt fin , ja perfekt exponering på råbocken i det varma kvällsljuset..
Den ser ut att njuta av en varm kvällsol..
Snyggt också på dom halvvissna växterna..
Mvh/Gunte..
Svar från Khalad 2020-09-18 21:59
Tack för det Gunte, glädjer mig åt din kritik!
Skönt å ladda själsliga batterier med då brukar glädjen å kreativiteten sakta vakna. Dom gånger man inte tänker så mycket fotande brukar bli flest keepers
Gillar den sista bilden lite krispigt soft
Svar från Khalad 2020-09-18 22:00
Det är det! Och instämmer, dom gyllene ögonblicken kommer oplanerade!
Hej Björn.
Jag tror att vi är många som kan få dessa tankar.
För mig hjälper det att komma ut och köra. Jag har inga fotoplaner förut. Som jag ständigt skriver - "Jag fotograferar det jag ser på min väg". Det är lite annorlunda hur många foton det blir. Ofta finns det också flera olika teman och det avgör bloggtexten.
Jag tror också att du alltid presenterar några vackra och relevanta foton - oavsett om du har känt för det i förväg.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Khalad 2020-09-18 22:02
Jag tar ju ganska mycket bilder, det finns alltid något det går att göra blogg av. Ändå känner jag att det inte räcker med att det går, jag vill gärna känna glädje med det jag gör!
Vackra bilder. Och känner så väl igen känslan; trötthet och nästan leda, tvivel på min förmåga att fotografera... Håller så sakteliga att ta mig ur en sådan period, deltagande i fotofika i Gnesta var till stor hjälp.
Hälsningar//G>öranR
Svar från Khalad 2020-09-18 22:03
Tack för det Göran! Det är inte konstigt alls att det går upp och ner. Kul att ni hade fotofika, det var längesen för mig nu.....
VIsst är det rallarrosen som blir så läckert luddiga i toppen? De gör sej väldigt bra i andra bilden. Råbocken ser ut att precis vara på väg att sticka. Det där ögonblicket då man oftast inte hinner få upp kameran.
Jag är imponerad av att du och några andra här kan prestera så mycket som ni gör. Jag tror inte att jag skulle kunna det även om jag hade mer fritid. Ett kort avbrott är full förståeligt.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2020-09-18 22:05
Hej Lena, rallarrosen är fin i alla stadier. Råbocken fanns där en liten stund, tittade intensivt på mig men jag satt i det perfekta gömstället, bilen. Tack för fin kommentar!