Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

STARARNA

***

Några veckor har dom nog varit här stararna men inte helt lätta att få håll på. Här kommer några bilder från våtmarken ute på Risingefälten där jag brukar stanna till då och då. Det är väl inte precis bilder som platsar bland riktiga fågelfotografbilder men det spelar ingen roll, jag tycker det är roligt att ta små steg på nya fotovägar.

*

*

*

*

*

*

Ha det gott och ta väl hand om om er!

***

Inlagt 2020-04-01 09:37 | Läst 2214 ggr. | Permalink

"Flygande starar, särskilt i stora flockar, är ju hur läckert som helst och inte alls något som är så lätt att få bra bilder på. Jag tycker både ettan och tvåan är bra bilder på starar även om den vackra fjäderdräkten syns bäst på bilderna där de sitter stilla. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Trevligt, jag uppskattar faktiskt mest den suddigaste bilden #2, blir lite mer konstnärligt av det då
Svar från Khalad 2020-04-01 22:45
Tack Peter, jag gillar också den :-)
Instämmer med Peter. Jag gillar också den suddiga. Fåglar på marken försvinner lätt om inte färgskalan på fågeln och marken skiljer sig markant.
Sten
Svar från Khalad 2020-04-01 22:46
Så är det, gillar också den suddiga bäst :-), tack Sten!
De har en exotiskt vacker fjäderdräkt stararna. Och flyger i en hiskelig fart. Gillar näst sista bäst för det färggranna glittret.
Svar från Khalad 2020-04-01 22:47
Instämmer, dom där skimrande färgerna är vackra, tack Stefan!
Vilka fina bilder på starar de är så fina vist flyger de fort och svåra att fånga Den sista bilden den är häftig ha en bra dag Hälsningar Gert
Svar från Khalad 2020-04-01 22:47
Tack för det Gert, detsamma!
Flygande starar, särskilt i stora flockar, är ju hur läckert som helst och inte alls något som är så lätt att få bra bilder på. Jag tycker både ettan och tvåan är bra bilder på starar även om den vackra fjäderdräkten syns bäst på bilderna där de sitter stilla.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2020-04-01 22:49
Hej Lena, dom där riktigt stora flockarna har jag bara sett på TV/film, senast från Skottland tror jag (eller var det Irland kanske?), tack!
Att bara vara ute och fotograferar gör gott för själen:)

Stararna är fina fåglar och jag gillar bilderna 👍
Svar från Khalad 2020-04-02 14:30
Tack Joakim!