Vimmel och vardag Mingle and monday

Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

Fixat tredje fixen

Och så var det gjort, för tre veckor sedan. Hoppas nu att det har avsedd verkan, men det verkar som om den fjärde redan är i planen. Nu skall man nog inte fixera sig vid antalet, mera vid effekten.
Luciafirandet i fotoklubben blev, i alla fall, av i år. Något tidigarelagt och något anpassat till situationen och tillgången på aktörer. Det blev ett litet manfall i ett anfall av försiktighet, men rollen som tomte var vikt för mig och Lucia var med på Teams. Ett hybridluciatåg, alltså delvis fysiskt närvarande och delvis digitalt. Allt går med lite vilja, dator, internetuppkoppling och en projektor. Lussebullar, pepparkakor och glögg spetsat med kaffe fick bara de fysiskt närvarande ta del av. De andra mera metafysiskt.

AKR det vill säga Avsiktlig Kamera Rörelse (ICM för er som är engelsktalande) är något som är lätt att praktisera den här årstiden. Det blir långa tider även utan gråfilter eller ND-filter (Neutral Density). 

Fick en påminnelse via Facebook om ett minne 10 år gammalt. Intressanta bilder som förmedlar lite av vädret under den här årstiden. Bildåtervinning eller skall det vara återanvändning?

Taget med mobilkameran och en app, troligen Hipstamatic! Kul då med!

/MA

Postat 2021-12-12 18:41 | Läst 1773 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera