** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Vimmel och vardag Mingle and monday

Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

Det glesnar

Så här i väntan på det ena och det andra har jag upptäckt en segelflygsimulator som faktiskt ger en hög känsla av realism. Det enda som egentligen saknas är g-krafterna. Ja och så placeringen av reglagen förstås och doften av spännlack eller plastlaminat inte att förglömma.
Upptäckt och upptäckt… Testade simulatorn vid ett besök på Ålleberg i somras. (Se det inlägget här). Entusiasmen påverkar blogginläggens frekvens. Det blir just nu något glesare med inläggen. Det tar tid att ”flyga in sig” med reglage på nya ställen och det kräver viss koncentration förutom att man försätter sig i en tid 30-35 år tillbaka. Om man bara kunde simulera G-krafterna... Den här typen av sportutövning tar inte så mycket tid av alla måsten som inte får försummas.

Skärmdump från Condor

Det verkar också som restriktionerna glesnar. De har stått som spön i backen efter jul och nyår. Vi får se! Några av barnaskarans familjer har insjuknat. Hoppas nu att det går bra.

Annars? Jo tagit några porträtt av yngste sonen och hans närmaste kamrater. De förbereder CV för sommarens arbete. Kritiken var en nyttig läxa. Jag bad om den och fick den. Skönt med ärlighet... och svårt att göra tre stycken nöjda samtidigt, men jag får trösta mig med att det ändå fungerar till CV:en.

Fotografi Falkenberg 2022 2-3 juli är i startgroparna. Arbetsgrupper skall sättas ihop under våren och det behövs handtag både här och där. Har för mig att det är ett tioårsjubileum så vi får ta i lite extra. Lite till mans. Runt 150-200 bilder kommer att ställas ut av så där runt 20 medlemmar och så blir det föredrag och föreläsningar i dagarna två med fotorelaterade ämnen, för att nu inte tala om minimässan och en workshop.  

Postat 2022-02-06 11:50 | Läst 1080 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera