Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

Bildpromenad eller promenadbilder med 35-70 mm

"Understundom tager jag mig en promenad".

Då gärna med kameran som sällskap. Strax för EU-valet i våras var det ett sådant tillfälle. Satte på ett 35-70 mm och tog några bilder.

Hur det gick med valet vet vi nu. Hur det blir med alla ambitioner vet vi inte nu. Att Bryssel skall ut ur Sverige kan knappast vara en lämplig slogan för den som tar orden för vad de är. Sådana väljare finns...Däremot har jag för mig att Jan Carlsson, SAS-chefen med mantrat "riv pyramiderna", i sina interna affärsdiskussioner använde Blekinge som synonym för Bryssel för att inte avslöja alla SAS-planer i Belgien. Vi får väl hoppas att ingen med anledning av det gjorde den omvända tolkningen; att Blekinge skulle ut ur Sverige, till Danmark då...

En snabb passage över gatan med livet som insats.

En tom fotbollsplan är verkligen öde.

Fotbollsplaner eller arenor används ju till mer skräckinjagande aktiviteter än fotboll. En plats för kollektiv lek och glädje liksom våld och död! Det finns det många exempel på i diktaturer. Stängslet ger ju faktiskt en känsla av utestängning med innestängning som alternativ. Två sidor av myntet! Just denna arena har bara de positiva sidorna.

Morsning/MA

Inlagt 2014-07-07 21:04 | Läst 1607 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver