Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

En lucka (lucka 20)

Den här luckan är obemannad och saknar luckbesökare ser det ut som. Stolarna är kanske inte utformade för bekvämlighetens skull utan mera för balansaktens skull.

På växlingskontoret upptäcktes att jag hade en spricka i mitt körkort. Utan hel legitimation ingen växling! Sprickan var osynlig men kändes när man vickade lite på ena kanten. Något som nästan alla kontrollanter gör numera. Är det en inlärd metod att kontrollera äktheten? Behövde inte köra upp för att få växla pengar, men sprickan gjorde att jag fick beställa ett nytt körkort. 

Ingen väntade på stolarna framför luckan på Transportstyrelsens filial, som är öppen en dag i veckan mellan 15 och 16. Alla sex besökare satt i soffor och fåtöljer vid sidan om. Ingen under 60 skall väl tilläggas. Stolarna ser ut att vara för ryttare, mc-ryttare eller mopedryttare, men det fanns soffor för äldre förare. En del är vana vid framsätet, (soffan) på en Ford Customline. Nej så gammal var ingen.

Cykel är än så länge körkortsfritt.

/MA

Inlagt 2018-12-20 12:04 | Läst 375 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Intressant! Både körkort och märkliga stolar.. Stolarna är nog egentligen 'företagsfikastolar'.. gäller att hålla nere tiden på fikarasterna..
Hälsn!
Svar från Mats Axelsson 2018-12-20 17:26
Tack. Anade att det var något särskilt med stolarna. Sitta grensle på dem kan ju få vem som helst att träna på lassokastning.
/MA