Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

Flygfän....

Jag och frugan har fått nya bekantskaper. Ett par som bor strax intill oss, grannar alltså. Lite lagom diskreta i sitt klädval inte modeorienterade och inte galaklädda men fullt funktionsdugligt klädda och alltid anpassade efter årstiden och vädret. De verkar liksom vi ständigt upptagna med något som kräver intensivt engagemang. Lustigt nog så verkar de ha samma tider som vi. De har förmiddagsfika vid samma tidpunkt som vi, äter lunch vid samma tidpunkt som vi och eftermiddagsfikar vid samma tider som vi. Middagen dock har de inte fått in på samma tidsschema som vi. Det förefaller som om de inte gärna vistas utomhus när det börjar skymma. 

Herr gråsparv är inte lika uppmärksam som fru gråsparv men är kanske med för artighets skull. Han har mycket på gång nu han också. Vädret är ypperligt för målningsarbeten och då är man på språng!

Den vita fönsterfärgen har en benägenhet att att fastna på de mest osannolika ställen men sådant får man ta. 

Ett visst överseende med misstag måste man ha 

och det finns de som kvittrar mycket högre med basrösten och är större!

/MA

Inlagt 2015-07-02 23:28 | Läst 2457 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
De kanske inte är våra vackraste fåglar, gråsparvarna, men det kan vara väldigt kul att titta på dem i deras vardagsbestyr. Och sen så blir man ju så glad av att höra dem!
Fina foton.
Ja de hänger ihop med människans samhällen! Tack!
/MA