Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

En duo på Ocean

Kattegatt är en liten ocean. Intill denna ocean ligger en restaurang vid namn Ocean! Årets premiäröppning med musikuppträdande hölls igår. Min yngste var med. För några år sedan ja sådär 5-6 år sedan fick min yngste en "lär dig självkurs" i gitarrspelning i julklapp. Undan för undan så har det här växt. I lördagskväll hade han och hans spelkamrat en första spelning, nja kanske inte den allra första men den första som annonserats ut och fått lite lokal uppmärksamhet både i lokalpressen och lokalradion. Fyra egna låtar skulle de prestera utöver fyra andra låtar. Veckorna innan har bestått av mycket träning och låtskrivande.

 I de övre tonåren är sängbäddning inte något som står högt på "att göra listan".

Överraskningen var stor när de på hemväg från skolan upptäckte att de var affischnamn. Ja, en viss stolthet fanns nog med också och lite nervositet. När vi, de närmaste, skulle boka bord visade det sig att det var fullbokat. Nervositeten steg ytterligare någon grad och inte bara hos de som skulle uppträda.

Sittplatser fick vi till slut och det blev ett bra framträdande!

/MA

Inlagt 2015-02-01 16:31 | Läst 2052 ggr. | Permalink

"Kände igen mig i den första bilden, trodde att det var 70-80-tal innan jag såg datorn. :) Musikintresse är bra och givande. -affe"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kände igen mig i den första bilden, trodde att det var 70-80-tal innan jag såg datorn. :)
Musikintresse är bra och givande.
-affe
Svar från Mats Axelsson 2015-02-02 00:44
Ja, sådant här är tidlöst.
/MA