Reflektioner, mest vardagliga, genom en glugg. Inlägg när andan faller på

Tog en promenad

Inget konstigt med det. Brukar ta åtminstone en, på sådär 6000-8000 steg, varje dag, (när jag hinner). Ibland blir det senare på dagen ibland något tidigare och allt är ju relativt så vad som är tidigt eller sent kan ju egentligen kvitta. Tidigt om det är fågelskådning som är huvudtemat, något senare om det handlar om att röra lite på påkarna och skåda samtidigt. Tar inte alltid med mig kameran, men understundom så händer det. Tänkte ta med den varje gång en vecka framöver för att se vad jag fastnar för och vad som gör att jag trycker på avtryckaren. Kan det kallas processfoto? Igår blev det så här:

Det hann inte mer än gå en dag innan kameran ”glömdes”, men än är dagen inte slut. Har fått ett persikoträd i present och nu blommar det! Läge för lite makrofotografering av de blivande frukterna! Kan nog fota gropen som blivit grävd. En rejäl en. Den skall fyllas med godsaker som persikoträd gillar, gödsel mest, uppblandad med planteringsjord och sand.

/MA

Inlagt 2021-04-19 23:47 | Läst 1740 ggr. | Permalink

"Hej Mats - du kan kalla det vad du vill, men jag kallar dem super bra svartvita foton - gillor. Speciellt nummer 2. Med många vänliga hälsningar från Erik."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Mats - du kan kalla det vad du vill, men jag kallar dem super bra svartvita foton - gillor. Speciellt nummer 2.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Mats Axelsson 2021-04-20 23:11
Tack Erik!
/MA