CARLZONZ BILDER II

Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Makrofoto med Nexen + lite annat smått å gott.

Makrofoto har väl aldrig varit min grej direkt men då och då har jag naturligtvis fuskat lite med det också. Här två bilder på en av våra orkidéer, stackade från åtta bilder. Lite efterretusch här och där hade nog inte skadat.

Så här såg kamerauppställningen ut. Nexen med en adapter för Canon FD optik + en variabel mellanring 22-50 mm och längst fram ett gammalt Canon 50 mm makro.

.

Snabbtur till torpet förra helgen.

Vi hade tillsammans med dottern Malin och dottermannen Claes plus sonen Jocke bokat in en körning förra helgen med prylar upp till vårt torp i Örbyhustrakten. Så här såg det ut på lördagsmorgonen när man slog upp korpgluggarna så man blev ju lite orolig så klart.

Men som tur var så var så försvann snöovädret österut under lördagen och på söndagsmorgonen var det strålande vårväder. Så här stökigt var det i vår lägenhet med alla saker som vi skulle köra upp till torpet.

Diverse bord, stolar, hyllor, element plus en hel del annat fyllde snabbt upp bilen och släpet. Dotterns  man Claes fick vara lastare men också chaufför.

I Järfälla hämtade vi upp sonen plus två fotöljer och två sängbottnar och därför blev det lite omlastning där. Resan upp gick utan problem, snabb avlastning vid torpet och sedan fullt ös in till Stockholm igen.

.

AS I SEE MYSELF!

Jag har i dagarna fått hem min något ”redesignade” bok ”AS I SEE MYSELF”. Har också bytt papper vilket gjorde att trycket blev bättre plus att jag också gjort vänstersidorna på uppslagen gråa.

.

Reclaim PhotographySergels Torg nästa lördag kl. 12,30!

 

Trevlig Helg!

/Bernt

Postat 2012-04-20 12:40 | Läst 9353 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera