CARLZONZ BILDER II

Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Copenhagen Photo Festival

I går åkte jag och min Brödåkravärd Christer över till Köpenhamn för att kolla lite på Copenhagen Photo Festival. Photo Festivalen pågår under tio dagar och över hela stan. Vi åkte ut till Carlsbergs Byen en bit från city där man enligt programmet kunde se tolv olka utställningar.

Canon var på plats och där kunde man få sin maskin testad och det gjorde jag. Allt var ok men jag fick en ny programvara plus en ny ögonmussla till min Mark II:a.

Många stora och små bilder fick vi se under de ca tre timmar det tog att vandra runt på de olika utställningarna. Vi hade också tänkt oss in till city på en fortsatt gallerivandring på de ca femtio gallerier som under festivalen visar fotokonst. Men vi kände oss efter våra tre timmar rätt möra så vi hoppade det den här gången även fast jag tror att vi där kunde fått se en hel del fina saker bla då en Salgado utställning. Hemresan gick fint trots ett knökfullt Malmötåg.

I morgon bär det av mot Stockholm igen. Det blev ett litet kortare Brödåkrabesök hos Christer den här gången men till hösten blir det troligen en ny Skåneresa.

/Bernt

Postat 2013-06-10 11:04 | Läst 8966 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera