CARLZONZ BILDER II

Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

The book your soul.

Normal 0 21 false false false SV ZH-CN X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

Drömmer det gör jag mycket numera. Efter det att jag blev pensionär och avslutat mitt liv på arbetsmarknaden träffar jag inte så många människor på dagarna men på nätterna har jag ofta ett mycket livligt umgänge. Då dyker dom upp alla dom människor man arbetat med och känt och och ofta också många av de platser man varit på och allt i en salig blandning och i märkliga konstellationer.

I mina drömmar är jag ofta på gång att starta något nytt projekt men jag kan också vara på väg någonstans och nästan alltid blir det stora problem som måste lösas på olika sätt. Ibland går det som på räls men ofta går det inte alls att få mina ”drömpartners” att samarbeta och dra åt samma håll och enligt min fru så för jag också livliga samtal med dom i mina drömmar ibland.

 

”Dreams are illustrations…from the book your soul is writing about you.”

 

 

Morgonens fikabok!

 


 

När jag fyllde år för ett tag sedan fick jag bla ett presentkort för bokköp och i lördags var jag och besökte min bokhandel här på Odenplan och när jag gick därifrån hade jag med mig ”The Great LIFE Photographers”.

600 sidor med bilder av tidskriften LIFE:s fotografer. Totalt 100 fotografer presenteras i text med sina bästa bilder och många av deras bilder har blivit ikoner i 1900-talets fotohistora. Kända bilder av Alfred Eisenstadt, Margaret Bourke-White, Gordon Parks, Eugene Smith, Robert Capa, Joe McNally och Lennart Nilsson bara för att nämna några. Men boken innehåller också en hel del okända pärlor från LIFE:s enorma fotoarkiv.

 

Vi ses snart igen!

/Bernt

 

 

Postat 2010-02-01 12:02 | Läst 2550 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera
Föregående 1 ... 3 4