Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

"Vintage" Carlzon...?

Det är lätt att man börjar rota i sitt inre så här på ålderns höst när man nått "vintage" stadiet.
- Var det här allt?
- Vart tog åren vägen?
- Har man gjort någon nytta?

Frågor som jag ställer mig och som inte är så lätta att besvara. I varje fall den sista.
Det märkliga med att bli äldre är att den yttre kroppen har förändrats en hel del men innuti är man fortfarande en kille på 25-30 år. Så känner i alla fall jag. Och det gör att man ibland får vissa personlighetsproblem. Hörde en komiker berätta igår på TV att det låter mera om en när man kommit upp till 65+, och det stämmer rätt bra. Lite stönande blir det när man skall resa sig upp från sin bekväma fotölj och när man tex ska böja sig ner och knyta sina skor.

Samtidigt är det skönt att vara "lite lagom" äldre, tempot är mycket behagligare och man har inte en massa krav att släpa på i sin ryggsäck. Man kan bara flyta omkring i tillvaron. Lite sorgligt är det att man har mycket av sitt liv bakom sig, men det gäller bara att gilla läget och gasa på "to the bitter end" som ändå kommer till slut.

Dom här bilderna har inget med texten ovan att göra utan är mera än hälsning till Chasid och hans önskemål om mera bilder i bloggarna.

 

För er som bor söderut i landet! 

Ni missar väl inte Sally Mann på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Jag såg utställningen flera gånger när den var i Stockholm. Hennes mystiska landskapsbilder från serien Deep South är fantastiskt fina. Dom mera kända familjebilderna är också bra naturligtvis och det är alltid en fin upplevelse att se original på bilder som man tidigare sett i tryck och på nätet.

 

Ha en trevlig kväll! Själv skall jag ta och titta på en film nu, Inside Man med bla Denzel Washington och Jodie Foster...och ta mig en whisky.

//Bernt 

Inlagt 2008-03-19 16:58 | Läst 23340 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Gillar din blogg, Carlzon. Och bilden med vindmöllan är jättefin.
Mycket tänkvärt och fint skrivit.
Hoppas du gillar filmen ocg fortsätt
med ditt bloggande!

mvh
Lasse
Hej Bernt
Håller med allt du säger om ålder även fast jag bara är +30.
Hälsa din familj och alla jag känner.
Ha en riktigt god påsk med mycket ägg och god dryck.
MVH
Marita "norrlandstösen"