Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Slutrapport från Brödåkra plus lite annat..

Söndag 18 maj
Så är man tillbaka till storstan igen efter ett antal veckor hos min vän Chris i Brödåkra på den skånska landsbyggden. Fint försommarväder har det varit hela tiden. Chris arbetar numera som "trucker" men han har tidigare också arbetat som kock vilket betyder att jag fått en hel del delikata middagar. Höstresan är redan inplanerad i månadsskiftet augusti/September.




Swebus är nog billiga att åka med, men sex timmar utan paus i en fullsatt buss är däremot inte så kul för min kropp. Dessutom hade jag två ungdommar framför mig som högt och tydligt ville berätta om sitt liv och leverna för alla i bussen hela vägen från Helsingborg till Jönköping.
Vid bussbytet i Jönköping skall det enligt tidtabellen vara ett kort uppehåll på 10 min för en bensträckare. Men bussen har under de år jag nu åkt sträckan (Stockholm <–> Helsingborg) alltid varit försenad dit så det har blivit så att man bara får rusa till nästa buss med sin packning. Hemma i stan utpumpad vid 22-tiden.



Tisdag 20 maj
Även fast jag numera bara gör de bilder jag har lust med utan någon tanke på arbete/utställningar/försäljning och liknande så känns det naturligtvis fint när ens bilder uppskattas då och då...




Större bilder finns att se här och här !

 

Torsdag 22 maj



Shoot Like a Pro. Trots att jag sen över 40 år är inbiten "Djurgårdare" har jag hjälpt en lika inbiten AIK:are med en blogglogotype. Det är min systerdotters man Janne Ericsson som har en skotträningskola på AIK Hockeys anläggning på Ulriksdals IP i Solna.
http://shootlikeapro.wordpress.com/


Pink Floyd



Till slut måste jag också gratta dom gamla "rockgubbarna" i Pink Floyd till Polar Music Prize 2008. Dom har väl sett sina bästa dagar nu men dom har tidigare gjort flera album som hör till rockhistoriens största. The Dark side of The moon, Wish you were here, The Wall t.e.x.


To next time...
Bernt

Inlagt 2008-05-22 16:09 | Läst 8221 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Den som har kunskap får till det./Kenneth
Det där med SJ och deras priser.

Får upp en väninna till min fru från Lund till Eskilstuna nu snart. Hon betalar bara ett par hundra spänn för en tur och retur. Men hon var ute i god tid med bokningen. SJ kanske inte är så puckelryggigt idag och tar en fram och tillbaka i rätt hyfsat skick.

Kanonbra bilder förresten.Läser allt vad du skriver och gör flera gånger om.
Hej Bernt och tack för ett intressant blogginlägg! Appropå Pink Floyd så får vi inte glömma det fantastiska albumet The Piper at the Gates of Dawn med Syd Barret i lyrisk högform! Det är nästan så att det albumet kvalar in på min topp 5 lista över de bästa albumen! Tråkigt att Syd inte fick uppleva utmärkelsen.
Mvh//Chasid