Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Ju mer man blundar desto mer ser man...

 

 
 
 
 

 


Ibland tycker jag att livet har gått alldeles för fort det känns som om man knappt hunnit säga hej innan det är dax att börja tänka på att säga adjö.

Bernt (66+)

Inlagt 2008-10-07 12:04 | Läst 5468 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
kan trösta dig med att den där känslan får man nog i de flesta åldrarna.. (tror jag var 23 första gången man kände sådär) och när det egentligen är dax att säga adjö vet man ju (tack o lov) inte. Man kan leva ett helt liv som död även om man lever? Vi har ju bara ett liv - att leva det så rikt man kan är väl det enda man kan göra.

Självfulla bilder som tycks berätta en historia...
vackert och ödesmättat.
//Mvh Anna
Svar från kreatören 2008-10-07 15:57
"att leva det så rikt man kan är väl det enda man kan göra"...
Stämmer helt klart även fast det inte är så lätt att leva upp till alla gånger i yrkeslivet och karriären. Det går mycket lättare att leva upp till för mig numera när jag själv kan bestämma över tid och rum.
Gillar dina fina bilder idag och grattis till nya profilbilden förresten - jättefin . Den gamla var visst nån gammal lumparbild har jag för mig.
Svar från kreatören 2008-10-07 15:27
Tack,tack Nils-Erik!
Jag tyckte det var dax att byta profilbild nu när hösten kommit. Dom stora 70-talsaktiga glasögonen har jag bara när jag arbetar vid datorn.
Det värsta är att det går fortare och fortare med stigande ålder. När man var grabb var sommarlovet en evighet, lite senare såg man inget slut på arbetsveckan på tisdagen. Nu räcker det med att nysa vid fel tillfälle så missar man hela sommaren känns det som ;).
Läste någon förklaring som gick ut på att ett år när man är fem faktiskt är en femtedel av livet, samtidigt som det blir en femtiondel när man är femtio osv. Kanske ligger något i det?
-affe
Svar från kreatören 2008-10-07 15:40
Affe,
Det där med nysningen stämmer rätt bra. Vissa dagar känns det som de senaste 40 åren försvunnit i en nysning för mig.
Det konstiga är också att det numera poppar upp minnen i skallen på en från barndommen rätt vad det är...både tråkiga och trevliga.
Tjena junior!
Ta det lugnt, tänk nu!
Allt är relativt! ;)
/Bengan
Svar från kreatören 2008-10-08 10:48
OK "farsan"! :-)
Problemet är väl att man borde sagt hej lite mer..
Svar från kreatören 2008-10-08 10:51
Då säger jag väl hej till dig då Håkan!
Hoppas att dina fiskar mår bra...

/Bernt