Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Bilder mest för familjealbumet plus en fikabok...

I går hade vi arton tusen (18000) svettiga löpare i vårt kvarter och för att slippa dom ett tag så drog jag och min hustru från stan. Vi åkte ut till Järfälla för att hälsa på vår son som fyllt trettiofem för ett par dagar sen. På plats fans också min dotter med man och barnbarn som mött upp oss i Vällingby Centrum för vidare transport.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Sonen med sonhustrun som skall glädja oss med ytterligare ett barnbarn om ca fem veckor.

Hustrun med vårt äldsta barnbarn Josephine.

Benjamin är vårt yngsta barnbarn och kanske ett blivande fotbollsproffs.

 

Morgonens fikabok!

Hammarkullen av författaren och fotografen Jens S. Jensen från 1974.

”Jag började det här arbetet i mars 1973. Jag åkte till en början ut till Hammarkullen ett par gånger i veckan. I september 1973 bosatte jag mig själv i Hammarkullen; inte för att försöka bli Hammarkullebo – jag kunde flytta tillbaka till stan när jag ville – utan för att försöka leva mer i vardagen; vara där dygnet om. Det var först då jag egentligen började komma igång. När jag själv drabbades av miljön. Jag kände mig väldigt isolerad i min lägenhet och började söka kontakt på ett helt annat sätt; för att jag själv kände mig ensam”.- Jens S. Jensen.

På måndag kväll kl 20.00 börjar svt1 att reprissända Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad. Peter Birros och Agneta Fagerström-Olssons dramaserie som skildrar livet i Göteborgsförorten Hamarkullen. Den gjorde stor succé hos både tittare och kritiker när den sändes 1997 och har vunnit flera internationella priser.

/Bernt

Inlagt 2009-05-31 14:45 | Läst 9189 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?