Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Så var julen över för den här gången, en stor bild från Rumänien plus min Blurbfotobok.

Julaftonen tillbringades hos dottern och hennes familj i Tullinge. Resan dit med pendeltåg plus buss funkade helt ok och mycket folk var det med kassar och paket som var på väg till nära och kära för att fira jul.

Julbord med allt som där hör till serverades, Kalle Anka tittades på och julklappar till barn och barnbarn utdelades. Med andra ord en typisk svensk julafton.

 

Carlzon i airbrush igen…  

 När jag fick bilder från min rumänske airbrushvän Mugur sist bad jag honom att vid tillfälle skicka lite större bilder på hans arbete och i går rasslade det till i mailboxen.

 This is a bigger photo, but it's not edited. I think you can crop it in Photoshop to fit your needs.. Thanks again and have great Hollidays.
An interesting story about this: I won a small prize on a Forum. It's  about E'TAC Forum, the place where people that are using E'TAC colors share their artwork.I used E'tac colors on my artwork, so I posted it to this Forum.
They gave me a prize: a GREX american new airbrush, 3 Step by Step Magazines and a set of E'TAC Privete Stock Fusion Colors. This means a lot for me! It's Christmes time and this was a wonderful surprise!
All the best in the New Year!
Mugur


Under senaste åren har det ju varit en hel del artister som som fått tillåtelse att göra egna verk med mina självporträtt som utgångsmaterial och det här tycker jag nog är det häftigaste hittills. Därför visar jag några bilder igen, lite större än sist för att se det fina detaljarbetet. Originalet är ca 70 x 100 cm.

 

 

AS I SEE IT exemplar ett har kommit.

På grund av snöovädret i Europa blev leveransen med FedEx något försenad plus att jag inte var hemma på plats vid deras första leveransförsök.

Men i dag var jag hemma och väntade och strax efter klockan tolv ringde det på dörren och jag fick jag ett paket i min hand med mitt första exemplar. Och vad tyckte jag då om resultatet? Mycket bra faktiskt. Lite små korrigeringar på några av bilderna måste jag göra innan jag levererar boken till er som har beställt den. Jag har ju bestämt att göra en begränsad numrerad och signerad upplaga på endast 30 exemplar. Boken har formatet 20 x 25 cm och är på 42 sidor och jag kommer skicka beställningarna till Blurb första veckan i januari 2011.

Jag kommer att kontakta er som har förbeställt boken om totalpris och leverans närmaste veckan.

 

Passar på att önska alla läsare Gott slut och Gott Nytt År.

/Bernt

Inlagt 2010-12-27 14:58 | Läst 7348 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Såg att jag stod först på din betällningslapp! :)
Jag brukar snabbt fatta när nå't bra e Pg!
Som här!
/B
Ps. Höll i ivern på att glömma... Gott slut och Gott nytt år tillbaka Bernt!
Ser fram emot boken!
Gott Slut o Gott Nytt År
Kul att du blev nöjd med boken. Ser fram mot vårt byte av böcker.
Gott Slut o Gott Nytt År.
/Krister
Väntar med spänning!
Det airbrush arbetet verkar helt otroligt. Roligt att Mugur fick pris!

Ser också fram emot boken!

Gott nytt!
/Peter
Härligt! Omslaget ser ju helt ok ut =)
Det ska bli kul när årets fotobok 2011 dimper ned i brevlådan :)
//Chasid