Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

70 000 besökare...

 


Idag fick jag min sjuttiotusende besökare (kl. 12.03) sen jag lade in mitt räkneverk i början på året. Och det blir man ju glad för!
Så många kommentarer får jag inte på mina inlägg och det kan kännas lite pyrt ibland naturligtvis. Så varför fortsätter jag då. Det kan inte ge något riktigt bra svar på, men så här skrev Micke Borg om bloggande i Bengan Björkboms blogg för ett tag sedan:

"Det mesta i livet handlar ju om bekräftelse om än bland ett fåtal. Vare sig det handlar om att lägga upp bilder å blogg här eller nå't helt annat. Sen om bloggandet handlar om foto på en fotosida tycker jag e ganska oväsentligt. Skulle bli ärkenördigt om alla bara satt å orerade om kameror utan att tankar om livet kom fram. Här om någostans så kan man ju bara trycka sig vidare om det man läser är ointressant".

...så är det nog!


Man får önska en trevlig helg!
Bernt

Inlagt 2008-10-04 12:51 | Läst 4522 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag känner oftast att jag inte har något att tillföra. Man jag läsar ALLA dina inlägg. Och det är ytterst sällan jag inte tycker att de är intressanta.

/ Alex
Svar från kreatören 2008-10-05 14:36
Halloj Alex!
Jag har koll på dina inlägg också.
/Bernt
En fundering på kommentarer tror jag kan vara att du nästan aldrig (Vad jag sett iallafall) svarar på kommentarer som lämnats på din blogg. Det blir en monolog istället för en önskad dialog.

Men, jag läser ändå din blogg som jag håller som en av de intressantaste här på FS.

Jag längtar tills jag blir pensionär!

/Mattias
Svar från kreatören 2008-10-05 14:33
Hej Mattias och tack för din kommentar.
Jag får väl försöka bättra mig på det där med att svara på kommentarerna då.

Att vara pensionär har både fördelar och nackdelar naturligtvis. Lite saknar man sina gamla arbetskamrater, men å andra sidan har jag hela mitt liv varit en ensamvarg.
Sen får man också lära sig att vara försiktig med de slantar man tidigare lånat ut till staten ( mot dålig ränta) som man nu får tillbaka lite av varje månad.
/Bernt
Jag håller med Alex jag med, läser i vått och torrt! Följs som RSS i bokmärkesfältet!

Ett tips för kommentarer är att ställa mer frågor i inläggen! Tror det kan tillföra lite mer diskussion!
Måste också få berömma din nya profilbild, riktigt snygg!

/Elias