Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Inga verktyg man bär på stan direkt plus en fin video med lite ”pictorialistisk shit”…:o)

Jag var nere i mitt källarförråd häromdagen för att hämta upp en sak och var då tvungen att flytta på en del prylar för att komma åt det jag behövde och bland annat då min stora Karrimor ryggsäck och jag kände då att det låg grejer i locket som tydligen blivit kvar där från förra sommaren när vi var uppe och tömde vår sålda fjällstuga i Härjedalen. Knivar har varit en viktigt och nödvändigt verktyg för mig under mina nästan 40 år i fjällstugan.

Men på vårt nya torpställe i Örbyhustrakten lär dom nog få vila för det mesta fast jag skall bryna upp dom allihop för en vass kniv har man alltid nytta av även så här söderut.

.

Åsså videon då...

Har ni 25 minuter över tycker jag ni skall titta på den här intressanta filmen "Digital Darkroom" från Annenberg Space For Photography i Los Angeles. Varning innehåller en hel del ”pictorialistisk shit”:o)..! Ni hittar den HÄR!

.

Annars då…


Första exemplaret av min nya egobok ”AS I SEE MYSELF” är på väg från Blurb och just nu befinner den sig i Glostrup i Danmark, den beräknas anlända till mig på måndag eftermiddag. Väntar på den med spänning som ni säkert förstår. Fast bilden ovan finns inte med i boken.

/Bernt

Inlagt 2012-03-11 13:26 | Läst 7289 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det var synd att den sista bilden inte var med för den är ju så jäkla bra!!!! =)
Ha en fin Söndag!
Farsan har en likadan L-formad lappkniv som du har. Han köpte den i Vålådalen 1961. Där träffade han även fotografen Lennart Nilsson som gav honom lite tips om hur han skulle ställa in kameran när han fotade i starkt solljus och snö. Farsan hade inte en aning om vem Lennart Nilsson var förrän jag upplyste honom om det för drygt femton år sedan. Farsan var mest sur på Lennart för att han alltid sprang i vägen när han skulle försöka ta kort på skidlandslaget med Sixten Jernberg i spetsen som var på träningsläger i Vålådalen.
//Mikael Good