Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Snabbvända till stan...och ut till Gnesta!

Över en månad i torpet utan dator och internet. Och varför väljer jag då att återvända till stan nu när vi äntligen fått fint sommarväder, jo för att jag var inbjuden att vara med på årets Gnestaplank som gick av stapeln i går lördag mellan kl. 11.00 och 16.00. Många trevliga möten blev det med både nya och gamla bekanta och en hel del givande prat om bild. Tillströmmningen av bildintresserade från när och fjärran var mycket god. Här kommer några znaps!

.

.

Annars då...

På vårt gamla soldatorp går renoveringen frammåt sakta och försiktigt. Sovstugan är nu klar. Så här såg den ut tidigare.

Här är min egen hantverkare i full fart med att spika upp pärlspont på bakväggen.

Målar och klart!

Ett tallriksskåp har det också blivit i storstugan...

...och jag har också fått ett körsbärsträd av sonen och hans familj.

Fortsättning följer...

/Bernt

Inlagt 2012-07-29 09:19 | Läst 8483 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det bra att vara frikoppat från Internet (och mörkrum) emellanåt. Lite andra saker blir uträttade, vilket kan vara bra för själ och kropp. Snyggt resultat verkar det bli av ansträngningarna i ert torp!
Av Gnestabilderna är nr 7 "kulast", dvs den med Krister (?) i förgrunden och Bengt B med någon annan i bakgrunden.
det var kul igår, men jag är fortfarande slut av värmen.
Som vanligt fina bilder från dig, både på vägg och i blogg. ;)
-affe
Det ser ut som frugan är arbetsledare?? Tycker mig känna igen tågordningen från vårt torp. Där har jag ansvaret för gräsmattorna medan hon bygger, odlar och Gud vet allt hon tycker sig behöva göra,,,just det där med pärlspånt känner jag igen, men det blir ju snyggt då det blir klart,,,kul att se dig igen,,ha det gott
Och riktigt snyggt blev det, både dina bilder från planket och sovrummet! Trevligt att få träffa dig live då jag hittills bara sett bilder i varierande bloggar. Ha en fortsatt fin sommar!
//ewa
råkade se den här reklamen för en utställning i mexico city. tyckte jag kände igen mannen till höger ... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/378212_342403889178279_387328434_n.jpg