Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

En dag med familjen, släkten och några gamla och nya vänner...

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

Som jag tidigare meddelat var det dop i lördags för vårt nyaste barnbarn. Dopet skedde i Hässelby villastads kyrka av komminister Peter Streling som var mycket sympatisk i sitt framförande. Barnbarnet Elliot (Bernt-Arild) sov gott under hela proceduren.

Efter dopet var det samling för alla besökare, 28 vuxna och 16 barn i den intilliggande församlingsgården för en liten efterfest. Allt var mycket trevligt, inga slagsmål utbröt.

 

Joakim, Elliot och Madelaine

 

Min svärfar Jocke, Elliot och min fru Vivianna.

 

Tre av mina barnbarn, Beatrice, Josephine och Elliot.

 

 

Vad annars då...

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Biljetten för skåneresan är bokad och betald. Jag har ju för det mesta gjort mina skåneresor tur och retur med Swebus tidigare vilket naturligtvis är billigare än övriga transportmedel, men också jobbigare. Trångt, dålig luft och mycket små möjligheter att röra på sig när kroppen börjar stelna till som den gör numera.

Sist jag åkte ner blev det med SJ som då hade en sommardrive vilket gjorde att jag kom ner till Skåne för 500 kr och dessutom i 1:a klass. Man vill ju ha det lite bekvämt numera så det blir SJ den här gången också. I morgon tisdag vid lunch kliver jag på tåget söderut...

 

 

 

 

Det var allt i dag från en som mest sitter rullar tummarna och väntar på pensionspengarna skall rulla in den 25 varje månad ;-)

 

/Bernt

Inlagt 2009-10-12 08:15 | Läst 4250 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Skönt att det vart lugnt å bråkfritt på dopet. Har själv agerat gudfader i den därna kyrkan. Det gick lugnt till då med.
Hoppas att resan söderut kommer att gå som på räls och att vistelsen blir angenäm.
Tåg är oslagbart bekvämt. Buss och flyg avskyvärt. Ha det gôtt i Skåne. Idag drar jag till Åmål. Med tåg.
Ja, buss och flyg är ingen höjdare för en som är 191 cm lång. Där sitter man inte bekvämt. Tåg har jag alltid gillat. Ha det gott i Skåne.

/Gunnar
Har'e bra i Skåne Bernt!!
"Konstnärslön" e trevligt!
Å en M Leica e också trevligt att ha!
Litet tidlöst liksom! :)
/Bengan
Svar från kreatören 2009-10-12 17:38
Jag läste tidigare någongång hos Micke Berg att det gäller att ha lite materialavdrag också om man har "konstnärslön" för att kunna klara sig, om man inte gör lite jobb där stålarna går rakt ner i fickan.

En analog M-kamera är inte bara tidlös den håller också värdet lite mer än digitalbitarna, dom tappar ju häften i värde på ett år...
Fint bildreportage. Bilder av människor tröttnar man aldrig på.

När jag gick i pension kom jag osökt att tänka på den där scenen i Disney-filmen Robin Hood, när äventyrarna flyr slottet med en kärra lastad med den elake kungens hela guldreserv. Efter kärran springer Broder Tuck. Förtjust ropar han:"Här kommer skatteåterbäringen!". Det är just så jag känner det när pensionspengarna ramlar in. Äntligen kommer belönigen för ett långt liv i träget arbete för landet och familjen. Plötsligt kan jag förlåta staten för dess tidigare så ivriga (och rätt framgångsrika :-) försök att avlöva mig ekonomiskt :-)
Trevligt att dopet förlöpte utan kravaller. Syns ju på bilderna att det gick städat till;) Ha det så trevligt i Skåne och eventuella utflyckter till spännande platser.
/Stephan