Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Fotokonst i trädgård

Bilfärd ut till Anders Frick-Meijers utställning Fotokonst i Trädgård i Huddinge och den som bidrog med bil var Per-Erik Åström och jag fick sällskap av hela Fyra Fotografer ligan. Många fina bilder var det I trådgården från utställarna: Micke Berg, Erik Eriksson, Göran Frick-Meijer, Malin Jochumsen, Affe Johansson, Eva Karlsson, Krister Kleréus, Hanna Lindgren, Jane Morén, Göran Tonström och Per-Erik Åström. Medans jag var där kom det några mindre regnskurar men Anders hade ordnat så att alla kunde täcka sina bilder med skyddsplast. Kaffe och bar fanns det också plus levande musik. Trevlig tillställning och folk strömmade till vartefter.
Så tack Anders med hustru och tack Malin för de fina bullarna (jag tog två). Här kommer lite snaps, fotograferna är det bara att googla på.

/Bernt

.

Inlagt 2016-09-03 17:20 | Läst 2767 ggr. | Permalink(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vilket mervärde tillför ovanstående bilder i svartvitt? Tror de hade gjort sig mycket bättre i färg. Tycker jag, men man gör naturligtvis som man vill.
Och jag som tänkte: Det blev nog bättre så här, i svartvitt, när jag såg bilderna, tydligare. Och välgjort. Där ser man, smaken är olika- och tur är det!
Riktigt fin och lyckad tillställning, kul att se dig. :)
/Affe
Fina bilder från en trevlig tillställning! Trots åskskuren (!) på eftermiddagen när jag var där så tycktes allt funkar väl tack vare förberedelserna. Ha det gott!
Fin bilder. Ser härligt ut, man önskar man vore där.